Ini Wilayah Hijau: Dosa di petang 30Nov2009


01 December 2009

Dosa di petang 30Nov2009



sebelom hany cite cite, nak bgtau kt geng SNEBMA, sowii eh gmbr gmbr kite xupload lagik, mood xbrape nak ade...nnti entry SNEBMA sekadar letak jer... nak tunggu ade mood baru besh buat entry...

hany n MZ bertolak ke kl jam 1.30ptg 30Nov2009,
plan nk gerak pagi, tp bwk ayah pegi klinik jap...g shopping kopok lekor, ngn jem lagik kul1.30 br la gerak...dlm kul4 smpai kt tempat org jual lemang yg menghala ke kmaman kot...udah setat jemmmm...dah habis lagu hany nyanyi...dah puas tido dah semua laa...smpei naek boring gilosss...septtnye kt sini xjem lagi...septtnye la kan...

tetiba panggilan pulau lak...
hahahaha seb baek kechik jer...pundi kencing mcm dah penuh...jalan masik sesak..gerak slowwww sgt. ade 2 lane jer...hany nih menahan je la kan..pastu nampakla signboard petronas 1km..owhh legaaa sgttttt...tapi pepaham je la dgn jemmm gilos, 1km boley jadik mcm 20 km kan...;)

MZ follow je la kan, jem tuh...habis ape boley buat lagik kannn..tetibe hany mcm dah xtahan...bising2 laaa nih...MZ terpaksa la guna emergency lane...utk ke petronas smbil bebel2 ni 1st time dia buat keje mcm ni, xpernah dia guna emergency lane utk suke2...hahaha darurat la b...

smpai je petronas,
hany terus ke toilet...mwahahaha...beratur gilos panjang...aaaaaaaaa....tp terpaksa la Q gak kan...dlm duk Q nih, mcm menari la hany...pepehm je r...cmne korg kalau dh pundi kencing penuh...pastu lak, xtahan gilos..mcm dh hujung tanduk je kan...

hanya ada 1toilet je ok...yg Q bapak ramai...oklaaa kan dlm duk menari2...melayan perasaan...akhirnya tinggal lagik sorg akak kt dpn utk smpai turn hany...fuhhh hepy bangat...tp makin xtahan la sbb dh dekat dgn bunyik air lagik..lagila tak tahan kan...hahaha korg mesti pernah rasa kan...xpernah tuh...mesti bley bygkan!!!

elok je akak depan hany nak masuk...
datangla 1 family kecoh2..terus masuk dlm toilet...yg 1st, sorg akak around 40, kaki dia tergedik2 tk tahan nk kencing...

"dik, boleyla bagi akak dulu, akak dh xtahan sgt nih"

"habis kak, sy ni tahan sgt ker" ---> hany

dia terus masuk masuk dalam toilet lagik...diekori mak dia, pastu siap ade husband dia kt belakang...kunun temankan dia laa...mak dia lak, xde prasaan nk kencing pon, steady masuk..org org kt belakang hany dh bising2 dah...

"dik, boleyla bagi akak dulu dik"
hany diam jer...smbil buat muker...
"ishh kencing kt sini je la...boley tak kencing kt sini jer"
"kalu xmalu kencing je la kak" --> ntah sape la yg bersuara....ha hamek ko...

pastu akak depan hany nih, bg la pada akak yg dah xtahan nk kencing tuh...siottt laaa...geram giler laaa....
eiii kalu hany, konpom hany xbagi...lantak ko la kan....

pastu...dgn slumber suami akak tuh, tolak anak dia lak utk masuk...kata anaknye xtahan nak terberak lak...pastu mak dia pon amek kesempatan masuk ngn anak cucu dia tuh...siottt r...seyes time nih, hany rasa nak bertukar jadik hijau jer...

agaknye tgk keadaan tuh, ade la dlm 3org pompuan muda cube nak masuk gak laaa. ntah dr family dorg ke tak...smbil jenguk2..akak akak kt blakang mmg mmbebel xagak laaa...maki maki, marah marah...
budak tuh masuk, hany ckp "dik, cepat sikit, org laen ramai lagik nih, jgn nk lamer2"...akak kt depan hany tuh bleylak xckp ape2...eiii hany mmg tak tahan sgt sbnrnyer....

elok dorg2 seme kuor...hany dgn tidak ada kawalan..terkeluar la "SHIT r" pompuan yg 3org td pandang hany dgn bengang r...mampos korg ar...hany mmg xley tahan sbb nye bygkan around 30minit hany Q, alih2 dorg potong Q...

taktaula kan ade yg sabar kan, tp hany mmg xley jadik hipokrit...nak senyum2 bagi je kt dorang...ni lah rohani, tgk time la kan...ini dh hany nye kencing pon dh nk terkeluar...korg senang2 dtg potong Q...mane nk tau korg betol2 ke tak tahan atau buat buat...seme org boley buat, hentak2 kaki ckp xtahan...kepit2 kaki buat tak tahan kan...seme org bley buat kan...ni la namanya xreti bahasa....igt org yg Q nih maen2 Q, seme nye dh tak tahan..eiiii...mmg hany rase nak jadik hijau laaa...ahhhhh...

knpem berdosa petang tuh...and fyi, hany ngn MZ stop kt petronas 1hour...giler r...

huh, so sape2 yg bakal jadik org pantai timur tuh...get ready la yer....

and, please jgn jadik mcm org org dlm pengalaman hany nih...cube la beretika, faham keadaan org laen gak n cuba lah control jgn jadik macam hany, hany mmg xley nk tahan laaa...mulut tuh nasib xmaki jer....seb baek kluar SHIT jer..kalu kluar perkataan laen xtau laa....

huh...daaaa
Komen
5 Komen

5 comments:

Aril said...

hahaha.. kelakar.. nasib tak terkucil depan pintu...

Neway, Mr MZ dok bebel masa pandu lane tepi tu mcm kelakar jer klu di bayangkan... hahahaahahahahaaha....

Kie, ko bawak jer 120km/j lane tepi tu kasi terbang semua yg haling ko... hahahaha

GadisHijau said...

perghhh pengalaman mengerikan..
seram~
harus bawak botol dlm kete r camni, kehkehkeh

GadisHijau said...

kalau terjadi pada diriku, harus aku kencingkan makcik2 tu..padan muka kau, haha

suamihanyisterizuki said...

papa Qaira: dia takot hany kencingkn kete dia, tu dia sgp langgar undang2...tp ade yg kena saman r, sioottt jer, pandai poklis tuh time jemmm ni carik makan ;)

cik ijo: ade botol tp kaler ijo, syg nak gune ;)

Nora said...

yer hany.. 3 kali pengalaman aku ke pantai timur, menda ni lar paling aku phobia. dah ler ngadap jem kan, kang nk Q plak kat toilet yg sebijik tuh.. huhu!