Ini Wilayah Hijau: Sampul Duit Raya Frozen, Big Hero, RunningMan...


20 June 2015

Sampul Duit Raya Frozen, Big Hero, RunningMan...

• بِسْـــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Okay, Sampul duit raya kini dibuka untuk preorder. Ada Frozen, Runningman, Hello Kitty, Big Hero, Avenger...

Sila klik more untuk gambar serta info berkaitan order....



Ini adalah pre order. Jadi Konsep dia semua paham kan, kalau pre order ni. Pilih design mana nak, then wassap hany 019-959 7323. hany akan bagitahu info semua serta no akaun bank. Bayar dan hany akan lock order korang dengan supplier. Bila sampul siap hany akan pos pada korang. InsyaALLAH, hany takkan tipu. Last year dah ada yang order. tak berkat makan duit tipu.

Sampul raya masih boleh di order, sehingga??? Sehingga insyaALLAH akan diberitahu,sebabnya supplier ada inform, stok ada lagi,tapi selling fast yer. Apa apa wassap hany dulu.

1 paket sampul ada 10 keping berharga RM5
Untuk Order sila wassap 019-959 7323 -Hany


















Selamat memilih.... ;)

Komen
3 Komen

3 comments:

Delores Hope said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Miss Mirror a.k.a Sam said...

Wah!. Cute2 semuanya Hany.

Rohani Hashim said...

Mm, ha hany pun geram,nak je order semua.haha melampau. Tapi memang frozen la yg jadi pilihan