Ini Wilayah Hijau: Masih boleh di order...


22 June 2015

Masih boleh di order...

• بِسْـــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Okay, Sampul duit raya kini dibuka untuk preorder. Ada Frozen, Runningman, Hello Kitty, Big Hero, Avenger...



Ini adalah pre order. Jadi Konsep dia semua paham kan, kalau pre order ni. Pilih design mana nak, then wassap hany 019-959 7323. hany akan bagitahu info semua serta no akaun bank. Bayar dan hany akan lock order korang dengan supplier. Bila sampul siap hany akan pos pada korang. InsyaALLAH, hany takkan tipu. Last year dah ada yang order. tak berkat makan duit tipu.

Sampul raya masih boleh di order, sehingga??? Sehingga insyaALLAH akan diberitahu,sebabnya supplier ada inform, stok ada lagi,tapi selling fast yer. Apa apa wassap hany dulu.

1 paket sampul ada 10 keping berharga RM5, siap pada 6julai...

Untuk Order sila wassap 019-959 7323 -Hany


















Selamat memilih.... ;)

Komen
1 Komen

1 comment:

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Ha'ah.. Tak kan la Hany nak tipu kan?.
Muka kita pun terpapang besar dlm blog..
hahahaha..
Moga bisnes terus maju Hany.