بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيم

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿١﴾ اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿٢﴾ لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿٣﴾ وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿٤﴾

Wednesday, June 10, 2015

Sampul Duit Raya Frozen

• بِسْـــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Alhamdulillah...tahun ni masuk tahun ke2 hany jadi pengedar sampul duit raya ni. Untuk entri ni, hany paprkan sampul frozen sahaja. Fokus satu satu jenis lah. Kalau nak tengok semua, sila ke entri kat atas yer.

Ini pre-order, maksudnya...pilih design mana berkenan, then order serta bayar. Dah siap nanti hany akan pos kan,atau by hand kawasan berdekatan lah. Untuk info, boleh wassap hany di 019-959 7323.

Untuk harga, sepeket ada 10keping berharga rm5.

Ini tahun lepas punya...serius cantik, gambar memang xpecah la

Material adalah glossy paper,30gsm. Honestly memang design cantik dan gambar tu memang tak pecah. Menarik.






Dalam banyak banyak design, frozen ni memang laju. Selling fast gitu. Last year sampaikan hany terpaksa bagi bahagian hany pada customer. Sebab customer order lambat, bila dh tengok hasil yang dah siap barulah berduyun duyun nak order. Tapi supplier memang cetak berdasarkan order lah. Jadi hany yang preorder je ada.

Kesian kat customer,bagi lah yang hany punya kan. So harapnya tahun ni, kalau berminat order semasa hany buka ni lah. Pre order sehingga 20june, 4,5julai siap.

FR01 adalah feveret. Selalunya fr01 lah yang lagi laju jualan nya. Tahun ni pun sama jugak, fr01 dah ramai yang order.

Lagi sekali, preorder sehibgga 20june. Sampul dijangka siap pada 4,5julai. Sepeket berharga rm5 ada 10keping. Untuk order atau sebarang pertanyaan sila wassap 019-959 7323, wassap,msg ke,weechat ke,telegram ke.

2 comments:

Shazana Mhd Sobri said...

wah... unik... cntik... ank dara sy mst suke nmpk ni....

*blog walking*
f2f

Rohani Hashim said...

Shazana, meh la order ;)

Followers