Ini Wilayah Hijau: Blouse Mengecik, blouse untuk dijual...


02 June 2015

Blouse Mengecik, blouse untuk dijual...

• بِسْـــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Hahaha blouse semakin mengecik ye,bukan hany semakin membesar tau. Gara gara tukang jahit salah potong. Gerammm nya dengan auntie tu, dah cakap buat longgar and bagitahu ukuran yang hany nak, sekali dia potong kecik ke camne ntah,then pekerja dia main jahit je lah kan. Frust...

Warna Purple, Lace Biru
Material chiffon
Rm35 termasuk pos

Bahu-18inch
Dada-44inch
Pinggang-37inch
Bontot-52inch
Labuh baju-31inch
Lengan-23inch 

Warna Hitam Grey
Material Dull Satin
Rm35 termasuk pos

Bahu-18inch
Dada-44inch
Pinggang-37inch
Bontot-52inch
Labuh baju-31inch
Lengan-23inch 

Warna Olive Green Hitam
Material Dull Satin
Rm35 termasuk pos

Bahu-18inch
Dada-44inch
Pinggang-37inch
Bontot-52inch
Labuh baju-31inch
Lengan-23inch

019-959 7323
Wassap/sms

Frust sebab semua blouse ni material dia besh, yang dull satin tu memang tak panas sejuk je kain nya. Yang chiffon memang la sejuk kan. Hmmm takde rezeki lah nak pakai...harap ada yang sudi beli...kalau tak duk dalam lemari le, nunggu hany kuruihhhh. Kena turun banyak giler ni baru muat hadoiiiii....
Komen
3 Komen

3 comments:

Azi Azidah said...

cantik hany. tp klu azi mmg xmuat la. besar sgt pulak

Mrs Velentine said...

kalau MV size xl ni muat tak hihi

Rohani Hashim said...

@Azi
haa xmuat dgn azie sebab azie kecik

@Mrs Valentine
kalau tengok ukuran tu camne? sbb hany ni kategori XXL, ni kecik sikit