Ini Wilayah Hijau: Sampul Raya Frozen...


19 June 2015

Sampul Raya Frozen...

• بِسْـــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Okay, Sampul duit raya kini dibuka untuk preorder. Ada Frozen, Runningman, Hello Kitty, Big Hero, Avenger...

PreOrder sehibgga 20june yer. Kalau boleh hany taknak lanjutkan lagi, sebab next week hany balik kampung, jadi taknak kelam kabut. Kan tak pasal pasal silap order korang kan.

Ini adalah pre order. Jadi Konsep dia semua paham kan, kalau pre order ni. Pilih design mana nak, then wassap hany 019-959 7323. hany akan bagitahu info semua serta no akaun bank. Bayar dan hany akan lock order korang dengan supplier. Bila sampul siap hany akan pos pada korang. InsyaALLAH, hany takkan tipu. Last year dah ada yang order. tak berkat makan duit tipu.

Okay, pre order ni dibuka dari sekarang sehingga 20june2015. Sampul akan siap pada 4Julai, hany akan pos terus bila dah sampai pada hany.

1 paket sampul ada 10 keping berharga RM5
Untuk Order sila wassap 019-959 7323 -Hany


















Selamat memilih.... ;)

Komen
0 Komen

No comments: