بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيم

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿١﴾ اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿٢﴾ لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿٣﴾ وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿٤﴾

Monday, June 15, 2015

Lagi 5 Hari...

• بِسْـــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Haaa....
Masih ada 5 hari lagi untuk Preorder sampul raya. Hari ni dah 15jun kan, preorder sehingga 20jun. InsyaALLAH sampul akan siap by 4 Julai...sampai je hany akan terus hantar pada yang order.



So kalau berminat, sila rujuk entry kat atas ni untuk design yang ada. Inform hany mana yang berkenan. Wassap di 019-959 7323. Nanti hany akan reply details yer.

Ada sampul raya Frozen, Minion, Big Hero, Hello Kitty, Avenger, Running Man.

Okay, jom cepat cepat order yer kalau berminat.


3 comments:

syalinda johari said...

jangan lupa order aku semua set..hahahha

Rohani Hashim said...

Hahaha aku dh submit lama dah order ko weh,jgn wisauuu

Chic Na said...

wahhh nak raya dah.. nak sampul duit raya dengan duit raya sekali ye hany.. hihi..

Followers