Ini Wilayah Hijau: Ex SMKBT


07 January 2010

Ex SMKBT




hari nih, hany jompa ngn mmbe hany ex-smkbt...
dia nih sekelas ngn hany masa form 1, huhu...giler lame xjompa...ropenye dah 3tahun dia kt shah alam, ye la kan mane nak tau...da la xde phone number kan...now ni banyak laman sosial kan...tu yang jompa tuh...

so, mane mane ex student SMKBT yang ade baca blog hany nih (ahhaha ade ker..), ingat lagik tak pada ZAIDA JUNOS@HASHIM....maybe xbrape igt kot nama penuh kan...so kt bawah nih ade gambar dia....jom tingok, maybe korang igt dia kan....



ZAIDA yang beruniform celoreng itu yer..


jom close up sket muka dia

yang bertudung hitam itulah ZAIDA...
eh ade iras hany ker dia nih???


dia skrg P.A saper tah...hahah yg pasti seseorang yg berjawatan tinggi gak la dlm pasukan bomba nih...huhu xperla xperlu mention la kt sini kan...and yang besh nya...tahun ni dia bakal buat terjunan udara...wohoooo besh besh...maybe setakat terjunan bangunan dia dah biasa kan...aperpon, Da, hati hati yer...nnti inform la ani eh, kot kot ani bley hadiri event tuh...chewahhhh

okay...daaa

**gambar yg diambil telah mendapat kebenaran dari tuan empunya diri**






Komen
0 Komen

No comments: