Ini Wilayah Hijau: tetibe hati sayu...emo plak...


06 January 2010

tetibe hati sayu...emo plak...





Rabu, 6jan2010...
around 9, MZ msg

MZ : "jumaat nih balek, naek bus ke? kulbrape?
Hany :"balek ngn ensharo, tapi b kena amek kt petronas laaa"
MZ : Beres, umm ble save sikit"
Hany : "B rindu syg eh...biasenya hari jumaat br b ty balek cmner, semua kan"
MZ : Mesti lah...dah duk sorang sorang weekdays...sapa tak borink!!!

seyes,
MZ reply je mcm tuh, terus hati hany mcm xtenang tau...padahal dari siang, tadi semuanya elok je even ade error ngnsystem kan...honestly hati hany sayu...terasa sangat mcm sedih...(then kt tibi 3 lak ade Bersamamu dgn efek muzik yg sayu lagi sedih), perghhhh bergenang air mata di kelopak mata ku ini...hidung pon da start berair...

maybe MZ xde la rasa sepertimana hany rasakan skrg..tp ntah la, hany emo kan!!! honestly hany sedey...tapi hany pon xley la emo sgt kan...maklom la ni punca rezeki hany...b, syg fhm apa b rasa...syg pon kalau ikotkan hati xmoo mcm ni, tapi nak buat macam mana, b pon pernah kata dulu kan...dah ini kerja kita kan...dah ini punca rezeki kita...nak taknak kena hadapi...

InsyaAllah, syg janji syg akan balek bersama b setiap minggu k, xperla psl kos transpot semua tuh, nak buat mcm mana kan...kalau dah terdesak sgt, nnti syg claim la dgn b ok...claim ngn bigboss, mau nye kena marah...belom sempat boss marah, mungkin fateha akan marah syg dulu kan...

b, sabar ok...dah xlama dah...nnti syg akan balek keje kt hq, so setiap hari, setiap jam, setiap minit, setiap saat dan setiap detik b akan nampak muka syg ni kt umah...b akan dengar loghat ganu keluar dari mulut syg ni, bebel2...cerita itu ini....sabar yer b....


**terus xjadi nak buat keje, gara gara emo**






Komen
5 Komen

5 comments:

Sue@Iza said...

huhuh..sabo yerk hani...insya Allah okeh nnt....

Murni said...

sedihnye...sejak bila ni emo2 ni....ke ada isi ni....sabar...doa byk2..mintak ngan tuhan smoga dapat duk bersama suami.....nani penah rasa aper yang ani rasa

Nani said...

uish..ni dah mcm slot drama Arbaie bujang kembali je..;p
xpela hany..
pengorbanan namanye tu, demi ms depan yg cerah..
lgpn i can guarantee..en Zuki adlh duduk elok2 je kat umah tu, jd suami soleh tgu isteri pulang..
walaupun percentage hany dok kat umah hanya 28.5714285% seminggu..;p

jUst mE mYsElF n I said...

uish.......sejak bila nama aku ader dlm penulisan kau...huuhuuh.....
Sedih n sayu mendengar isteri yang jauh dari sang suami nie... sabar erk Pn.Rohani

suamihanyisterizuki said...

Iza : okey, mekasey

Nani : huhu pandai2 je nani nih, ye ani gembira utk nani...besh kan jap g dpt duk bersama kan...ameen...

cik ijo: hahaha arbaie...ameen doakan gak yer...

fateha: huhuhu ade jer, ko yg xprasan...