Ini Wilayah Hijau: emo goreng telur dadar ;(


21 January 2010

emo goreng telur dadar ;(



malam ni hany masak telur dengan penuh emosi...
huh xtau ler naper...tapi time nak masak telur dadar jer...misti sakit jiwa...and malam ni paling buatkan hany emo

korang bley imagine tak,
hany xley guna kuali utk goreng telur...ye la kan sbb hany gune dapur elektrik...so kuali kan ade bontot, so xflat xrata maka sleyla letak kt dapur letrik tuh...pastu kitorg xbeli beli lagi kuali yg khusus utk dapur letrik nih. maka, oleh itu...hany pon guna la periuk okeshhh....

periuk yang kecik, tapi dah namanya periku, maka dia adalah 'dalam'...bley imagine kan!!!, so time nak balek balek kan telur tuh, ituler time yang buatkan hany emo....ye la, kan periuk dalam, pastu nak korek nak balekkan telur tuh, mak aihh bencinta okeeeyyy... **xpon, hany yang xterer**

dan malam nih, hany goreng telur sambil mulut bebel bebel, marahkan periuk tuh...pastu emo...suara dah sebak dah...air mata ade sikit kat kelopak...sikiiiiitttt jer...sbb nya naper? yer mmg boley masak, makan je telur tuh, even roper xbrape nak ada kan...bila dah masak dah hancur...mcm scramble egg dah...sbb duk korek susah sgt....

hany rasa macam org yang xreti buat telur dadar...seyes sakit hati....bengkek...xsuker....pastu mz dgr, dia baru pas solat...huhuhu dia ckp nnti la beli kuali tuh...ko buat prangai yer hany...

**kalu nak gune dapur elektrik, make sure ade kuali n periuk yang khusus utk dapur letrik**



Komen
4 Komen

4 comments:

MZ said...

ng telo pon nk emo. telor xbersalah. begitu jugak ngn periuk.

Nani said...

boleh guna periuk, tp kena goreng dgn minyak banyak sket kot baru xmelekat..

minyak penuh satu periuk lg bagus, ;p

cik daisy said...

nape ko beli dapo elektrik ek? hihi.. ade fungsi extra yg best ker?

suamihanyisterizuki said...

MZ : periuk tetap bersalah...

cik ijo: huhu xley minyak banyak2...

kak d: sbb MZ dpt cabutan bertuah, so guna je la...lgpon sng, xsosah nak jaga (pemalas)....;)