Ini Wilayah Hijau: hapdet


18 January 2010

hapdet




hehehe...
serius, rasa cam dah bertahun jer x hapdet blog...hahaha padahal baru jer 4hari...kuikuikui...owh yer, sebenarnya hany on leave jumaat and isnin, hany ngn MZ g kedah n penang...hahaha xde la mane ade g hanimun pon...alahai brape hari je, xdan eh nak hanimun...hany pegi kenduri jer kat pennag tuh...

hari nih, hany sampai dalam kul5.45pg ler...then smpai umah dekat dekat jam7 gak laa...thanks to aima sbb amek hany n MZ kt kajang pagi tadi...ha, sampai je umah, tau hany buat aper? ha mesti la bukak laptop, nak tingok blog...hahaha...

ko nak mmpos hany? agak2 la...hehehe dusta jer, kitorg solat dulu, then masukkn baju utk di basuh...pastu baru ler ngadap blog...wallaweiiii dah bersawang dah laman sesawang ni...hahaha gilo x ayat...

ok, moh layan gambaw...
ha ni lagi satu sengal punyer hany...kemain lagik cas batery camera...skali lupe nak bawak lak...elok tinggal kt lemari...ishhh hanginn betol...so seme gmbr ni adalah dari camera hp ku itu...taram je la...udah itu je yang ader kan....


ni sblom feri gerak...



okeh gak r gune camera hp pon kan...



habis serabai rambot...



hehehe, baju mak mertua bagi...;)



haha ni je la antara gambar pengantin hany amek...

 
paktam ngn my MZ...hahaha black and white...



paktam bersilat di majlis adik kesayangan dia...

ha,
sebelah petangnya...hany ngn MZ berdua duaan...menaiki motor ke pantai merdeka...fuhhh dating....huhuhu;)





Kuukir namamu
Di awang Gunung Jerai
Disaksikan laut daun nyiur melambai
Jauh pandangan permai
Disitu tanjung dawai terkenang peristiwa
Cinta kita terurai

Oh! indahnya... peristiwa...
Cinta kita di Pantai Merdeka...
Oh... oh...




chanteq kan...not bad la..ramai org, bersih gak...



alahai muker suami sorg ni...



hany paling suker gambow nih...
fuhh cayalah...even gune camera hp jer....



mak aihhh berkerut muker, sah la xsedap abc nih..hahaha





 

malas nak nulis...
nnti hany update gambow lagik...hurmmm besh sgt...suke la...besh kan kalau ada camera power lagi canggih manggih tuh...fuh...sronok...






Komen
4 Komen

4 comments:

Sue@Iza said...

hani nmpk da kurus arh hani...apekah rahsia nyer..eceh...

~aSFaLiZa~ said...

bukan nk komen entry. tp nk komen layout. waaaaaaaahhhhh hijo nya mak long!!!

Nani said...

BESNYER JALAN2 !!
arghhh tertekan dengan pemandangan yg cantik tu, nak naik feri gok .. ;p

suamihanyisterizuki said...

iza : jgn caye iza, itu hanyalah ilusi gambar dan juga akibat pemakaian pakaian hitam ;)

as : hahaha tetibe lak jadik mak long yer

cik ijo : huhu, xper kamu kan mau ke seberang, byk permandangan kamu dpt lihat...