Ini Wilayah Hijau: Awan nano = RM25?


18 April 2012

Awan nano = RM25?


Assalamualaikum,





Tu dia...


Credit pic to fb Terengganu FC



- Posted using BlogPress from my iPhone
Komen
16 Komen

16 comments:

~Sweet Honesty~ said...

haha..jadi trend pula suar ne eyh..

munna said...

kalau nak beli seluar ni kena pastikan ada rambut afro dulu...

Aine Ainun said...

Hehheheheee...
Pulok dah...mcm2 la hai

Chic Na said...

ttiba track jd glemer. trend br agaknya. haha.. macam2 lah. :)

Ms Velentine said...

nak jugalh

apak cikidong said...

gittewwwww hahahahah!

OgysiJemariSeni said...

Asal retis pakai jer trus jadi trend..Ingat tak tudung Mawi hehehhe sejak biler Mawi pakai tudung daaa...hhhehehe

Arina Shamsul said...

hahahaha..dah femes seluar afis tu..kekeke

etuza said...

nak tanya, ini blog Mzhany kan! hadiah dari saya tempoh hari dah dapat ke? tolong bagi info ya. Drop komen di ruang komen blog saya ya..

Cik Nur said...

hahahaha...sabar je lah..!

9n0L4 said...

haha. ade je org eksploitasi brand. ;)

Cik Penguin_Solehah said...

waduh2x,hebat sungguh penangan awan nano ni=P

dyabunga said...

hahhaa..tak sangka ada track awan nano..hahhaa

Dieyna said...

apa yang artis buat cepat je jadi ikutan huhu

Cik Aini Lavender's said...

trs awan nano jd glamer ek..dasyat sggh penangan :)

@ deqla manjew said...

hahahaha... lawak betol la....