Ini Wilayah Hijau: SOLEHAH SHAMSUDIN


11 April 2012

SOLEHAH SHAMSUDIN

Assalamualaikum,

SOLEHAH SHAMSUDIN nama blogger ini, baru berblog lebih kurang 3bulan lebih. Berasal dari Teluk Intan, Perak, lahir pada bulan yang sama dengan hany, hehe iaitu bulan mei. hany 16 mei, SOLEHAH SHAMSUDIN pula pada 27 mei. tapi you laig muda dari i la...hehehehe.




SOLEHAH SHAMSUDIN ni rajin join CONTEST, SEGMEN TERJAH...tapi maaf lah hany tak dapat nak copy link untuk entri dia. so kalau nak tahu contest terbaru mahupun nak join segmen terjah terjah ni... silalah terjah SOLEHAH SHAMSUDIN

SOLEHAH SHAMSUDIN, akak rasa better kalau takda yang perlu klik ENTER untuk masuk blog awak, sebab sesetengah orang tak suka. lagi satu bila akak klik pada older post, kena repeat clik ENTER untuk masuk blog awak. macam tak sesuai lah. eh ini pandangan akak je lah. depend on you la.

jom jengah blog ceria SOLEHAH SHAMSUDIN jom.
Komen
7 Komen

7 comments:

lelamaisara said...

Saye payah nak terjah blog tu,tak tau la kenapa...

Mintak maaf banyak2..

mzhany said...

@lelamaisara
eh kenapa payah eh? ke tak klik enter kot utk masuk sbb b4 ni pun hany igt tak loading habis, tunggu punya tunggu, terus hany close sbb ingatkn lambat loading, tapi rupanya kena clik ikon spek mata tu utk masuk blog dia...

Arina Shamsul said...

hihihi...:)

sihat arini dear:)

mzhany said...

@arina
Alhamdulillah..sihat;)

Cik Penguin_Solehah said...

dah terjah.. Btw,hijau^_^,suka gila..

Chic Na said...

ohh boleh la ni wat birthday party sama2 pastu jemput kitorang. heheh..

lelamaisara said...

hany.. dah klik dah pon icon tu,tapi bila nak bace post die yang tak leh...nape ek...tolon tolon...