Ini Wilayah Hijau: help me to win abaya...plissss


07 April 2012

help me to win abaya...plissss

Assalamualaikum,

hehehe, kawan kawan...hany nak mintak tolong nih. tolong hany untuk menang ABAYA. hurmmm dari dulu lagi hany kalau join contest yang memerlukan vote ker, referral ker...susah sikit la nak menang. almaklongla tak glemer, mesti susah orang nak vote kannn...


Cara cara nya:


1) LIKE page ABAYA ELEGAN LOVERS


2) Tulis kat wall  ABAYA ELEGAN LOVERS, "Saya diperkenalkan oleh (nama FB Rohani Hashim)


hehehe, macam susah kan. ummm takper lah kalau tak boleh tolong, sebab hany tahu sesetengah orang tak suka LIKE LIKE nih. tapi kalau sudi...harap boleh tolong hany yer. dan hanya WANITA sahaja ya. Kalau korang pun nak join boleh. masih terbuka sehingga 27.April.2012. Bukan murah tau ABAYA nih. hehehe dapat free lak tuh, beshnya....

hany in abaya...;)


**sedang kumpul duit nak beli abaya lagik ;)**
Komen
6 Komen

6 comments:

Cik Aini Lavender's said...

berapa eh harga sepasang abaya tu?
ai x pnh g usha2 pun harga dia..

comel je hany in abaya tu =p

mzhany said...

@cik aini, depend pada kain dan corak and also depend pada dr mana abaya tuh. kalau yg hany pakai ni rm150, from dubai. tapi kalau cik aini nak yg murah and from malaysia, sila ke link ini http://abaya-arab.blogspot.com

etuza said...

Muslimah..
Good luck..

9n0L4 said...

amboihhhhh, cunnye gambor. ;)

Yana Libra said...

cantuk corak bunga tu~ :)

Azi said...

sukalah tengok gambar hany gini...