بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيم

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿١﴾ اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿٢﴾ لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿٣﴾ وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿٤﴾

Tuesday, April 03, 2012

Dimana Kak Hijau...

Assalamualaikum,

yer, 2,3 hari ni...semuanya entri autopublish jer yang keluar kat blog hijau nih kan. ahahahaha serius tak nyempat nak buat autopublish entri. yang promote blog ni, semua hany dah siapkan masa weekend lepas. sebab taknak la tergendala tang promote blog tu kan. hehehe rela ok tak buat entri, tapi buat jugak tang promote blog nih.

Isnin,
hujan renyai renyai...kereta tak banyak lagi aprk depan ofis. ntah macam mana, hany pilih nak park sebelah kereta membe hany, plat MAN. hany nampak macam jauh la lagi, so dengan slowwwww nya hany masuk parking, sekali DUMMM (eh bukan bunyi mcm ni, tapi tak tahu nk describe bunyi camner), aaaaaaa terlanggar pulak kereta mamat ni. aaahhhh nampak jauh lagi, siot la boleh kena plak. masuk parking elok elok, keluar dan tengok kereta member tuh.

"hanybunny, apa ko buat ni" kata si mamat tu, tapi masih duduk dalam kereta, rileks je member tak gelabah langsung. 


ini kereta membe, kereta MZ...takde gambar...ahaha malas nak amek. nasib ko lah hany, pagi pagi dah buat hal. lepas tu camne la boleh cuai sangat kan. macam lah hari ni first day bawak kereta. aaahhhh. benda dah nak jadi. 

ada orang kata, kalau permulaan pagi tu tak bagus, maka seharian lah  hari ko tak bagus. wallahuallam, jangan terlalu percaya. tapi sudahnya hari isnin tu, jam 10.30malam baru balik rumah. ahhhh banyak kerja weh. dah lama tak stayback kat opis sampai malam. boleh tahan la penatnya.

Next week, ada exam untuk amik cert. giler la, satu haper pun tak study nih...kena make sure LULUS, kalau tak...matik la nak menjawab dengan bos.takper usaha usaha ok. jangan give up.


Aperpun, lepas ni berhati hati hany, keluar rumah naik kereta, ingat baca doa dan ayat Qursi. InsyaALLAH dilindungi sokmo...ameeen

12 comments:

~Sweet Honesty~ said...

hati0hati di jalan raya..tpi menda nk jadi,nk buat cane kan..

etuza said...

Apapun boleh dibaiki ya. take care..doalah selalu agar selamat ya..

Yana Libra said...

Kena beringatlah selalu lepas ni~~ :)

Aine Ainun said...

Hati2 hany...

Cik Nur said...

lepas ni kena lebih hati2 ye...
jgn lupa jaga diri.. ;)

mzhany said...

tu lah kan, kena lebih lebih lebih hati hati sgt lepas ni ;)

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Yg penting tuan punya kereta selamat. ;).

Chic Na said...

lps ni kna lebih berhati2. good luck utk exam! :)

OgysiJemariSeni said...

Malang tak berbau... Kalu nak kena tu kena gak..waalupon kita rasa...Apakejadahnyer Haku buat ni kan!.

lelamaisara said...

Kena lebih berhati2 ye lepas ni...


Tapi kadang benda dah jadi tak leh nak cakap ape kan...

Arina Shamsul said...

yang terjadi tu biarkan berlalu dear :) sudah tertulis.
so lepas ni kena hati2 la ye dear, :)

doakan kamu lulus exam tu,semoga dipermudahkan semuanya untuk kamu :)

9n0L4 said...

huhu. same la kite. kete kene celak pulak. :p

Followers