Ini Wilayah Hijau: Makan: Kek,Kueh Mueh


16 April 2012

Makan: Kek,Kueh Mueh

Assalamualaikum,

InsyaALLAH, hany akan promote beberapa blog la, especially BISNES BLOG la. ok fine, maybe la tak membantu sangat sebab blog hijau ni bukanla ramai sangat visitor…kurang kurang kot kot ada yang search kan, mana tahu terbuka blog hijau ni, maybe boleh membantu mereka yang berniaga ini kannnn…

128

DSCN1887

DSC03007

RV

Ini adalah hasil tangan IBUDHIRA, a.k.a RIN hany panggil. hehehe opismate hany. mula berjinak dengan bisnes buat kek, kueh mueh ni. Roti jala dia sodapppp. IBUDHIRA  ni menetap di seri kembangan. korang kalau nak order KEK ke, KUEH MUEH ker, DONUT ker, FROZEN KARIPAP ker…untuk apa apa majlis lah, korang bolehlah contact IBUDHIRA  ni ha, InsyaALLAH pasti boleh dipenuhi hajat korang. dan so far harga nya idokler mahai kan…

IBUDHIRA  ni jugak adalah seorang BF mom, huhu admire dengan kekentalan dia tau. jengahla IBUDHIRA, untuk perkongsian ilmu BF, InsyaALLAH ada yang dapat membantu dalam entri IBUDHIRA  nih. Korang jengahla blog IBUDHIRA ni dan sekiranya ada berkenan, nak order kueh untuk meeting ker, nak order kek untuk besday ker, korang boleh roger IBUDHIRA di ibudhira@gmail.com.

**teringin nak kek coklat pisang, haishhh menuju ke secret recipe lagik la lepas ni yer, hihihi sebabnya nak makan sepotong jer..ahahhaa**

Komen
16 Komen

16 comments:

wida said...

bestnya kalau pnadai buak kek cam diorang ni kan hany..huhu
kita ni asyik mengadap SR jerlah

azie said...

nak gak komen sbb nampak besday kek syafiq kat situ...hehehe

lelamaisara said...

Best tgok kek cantik2 ni kan...

Cik Nur said...

cantik2nya kak ni..!
mmg sesuai untuk budak2.. :)

~Sweet Honesty~ said...

tangan berseni ne,buat apapun pasti sodaapp..(^_^)

fazitaismail said...

insyallah...

lepas nie boleh ler roger kat kedai kek nie..
kek2 tu pun nmpak cam sodapp jekk hehe...

dyabunga said...

ni yg rasa nk buat kek ni..

Dieyna said...

lawo2 kek, nk mkn pun syg.. huhu

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

wahhhhh...kek plak.....

Chic Na said...

dpt kt saya kek yg 1st tu, confirm sy kutip M&M kt tepi2 tu dulu sblum mkn kek. hehe.. sodapnye. :)

Yana Libra said...

cantik kek2 tu..cam sedap je~

mzhany said...

@wida
betol wida, hany pun cenggitu, ke SR je lah nak makan kek;)


@azie
ehhee kak azie,haruslah ada kek syafiq tuh kannn;)


@lela
a'ah, hany pun sama, jap lg sayang nk mkn kan


@cikNur
a'ah memang custom made kan,so boleh la orderdesign yg dikehendaki.


@sweet
yezza betul, kalau dah kreatip ni kompom la jadi kan. lepas tu kena la rajin try kannn


@fazita
hehe betul, memang sedap hany pun dah pernah rasa


@dyabunga
hehe buat dya jangan tak buat...hihi hany ni mmg xpandai nak buat


@dieyna
itu ler pasal kan dieyna, nk makan sayang jer


@ladyzul
hehehe, kek promote je nih, bukan bikin sendiri ;)


@chicna
ahaha bolehla m&m yg dipandang nya kannn hhuhuhu

mzhany said...

@yana
cantik dan sodap, dah pernah try ;)

9n0L4 said...

lamenye tak buat kek. nampak sedap je kek yg paling atas tuh. hee.

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Moga bisnes kwn Hany bertambah maju!

Arina Shamsul said...

wah..nak follow dia la :) ngeeee