Ini Wilayah Hijau: Cuti


22 April 2012

Cuti


Assalamualaikum,

Sekarang tengah bercuti. Cuti pendek jer pun. Sabtu pagi bertolak balik ke GANU,then ahad pagi bertolah ke KELATE lak. Dah kata cuti pendek,so tak dapat la duk lama lama sangat kan. Selasa pagi InsyaALLAH akan bertolak ke SELANGOR.

Balik ni pun amek mak hany untuk tinggal dengan hany. Memanglah mak xnak tinggal terus dengan hany. Tapi slow slow la kan. Orang tua kan, sayang dengan rumah la, itu la ini la. Takper lah,tengok la camne nanti kan.

Plan nya,esok nak pergi pangkalan kubur atau rantau panjang. Rantau panjang memang hany tak pernah pergi lagi,tapi dengar dengar harga di rantau panjang lagi mahal dari kalan kubur tuh. So masuh tak ada keputusan lagi nak pergi mana ni. Tengok je lah esok camner kan.

Tingtongtingtong, ahad dah nak habis dah. Cepat sangat masa berlalu kan...haissshhh. Esok dah isnin. Hurmmm.kalau cakap cuti memang takkan puas dan takkan cukup la kan. Nak tak nak kena hadapi.

Aperpun,semoga bergembira...;)



- Posted using BlogPress from my iPhone
Komen
6 Komen

6 comments:

9n0L4 said...

org tranung eh?

Cik Aini Lavender's said...

kita kalo bab bcuti nih sbln pun x cukup kan =p

~Sweet Honesty~ said...

Bab2 cuti ne mmg saya la RATU..hahaha.. time keja sempat lgi berangan tgh cuti..(^_^)

Chic Na said...

pegi dua2 la hany. sy nak suggest pun xtau sbb rantau pjg xpenah pegi, pengkalan kubur dh lama giler xpegi. :)

etuza said...

tak apa, ada jua cuti ya, selamat kembali bertugas esok ya..

wida said...

yelah..org tua yang biasa duduk kampung manalah biasa duduk kat bandar ni kan