بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيم

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿١﴾ اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿٢﴾ لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿٣﴾ وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿٤﴾

Tuesday, April 10, 2012

CIK AINI LAVENDER

Assalamualaikum,

Blogger hari ni adalah CIK AINI LAVENDER, ha Cik AIni kita ni anak bongsu tau, eh sama lah kita Cik Aini, hany pun anak bongsu...;) tapi kita tak manja kannnn hehehe. Orang Penang nih. mula berblog sejak November 2011. owhhh dari nama cik tu, haruslah tak nikah lagi kannn. ehem ehem ada can la nih buat jejaka jejaka di luar sana yer...;)


Hany rasa  CIK AINI LAVENDER ni suka kaler fink, sebab dia menggunakan URL http://miszpinkies.blogspot.com/ hehehe. 

ha, CIK AINI LAVENDER  ada buat entri pasal KHASIAT TOMATO, TIPS HILANGKAN JERAWAT, hany suka entri ni, nobita dan sizuka...ohohoho sweet ok kelik sini.


Apa lagi, jom jengah CIK AINI LAVENDER

9 comments:

lelamaisara said...

Oh anak bongsu cik Hany kite ni...:)

Munnafendy said...

sama la...den pun anak bongsu...hihi

Ardini Humaira said...

comelnye header dia :D

Cik Nur said...

suke sgt bkawan dgn cik ai kita ni..!
baik orgnyer..dan suka bgurau..!

~Sweet Honesty~ said...

ohh..cik lavender msh bujang kee?? kami serupaaaa...hihi

Iena Eliena said...

Blogwalking here...

cik iena follow your blog..
follow my blog juga ye(^_~)
www.ienaeliena.com

etuza said...

mohon maaf ya, saya tak tengog profile tiap blog, saya main hentam ja follow n drop komen. Dia baca entry kita pun dah cukup.Tahniah promot blog kawan2 lain.

etuza said...

tengok, asyik salah eja ja

Cik Aini Lavender's said...

terharunya ada entry pasal ai..tima kasih2
ai pun mmg behajat nk wat entry group kita tp x bkesempatan lg..insyaalah =p

Followers