Ini Wilayah Hijau: Nak pindah randah,kompom la kena ada lori sewa kannnn….


17 April 2012

Nak pindah randah,kompom la kena ada lori sewa kannnn….

Assalamualaikum…

Ingat lagi, kalau bab pindah ,memindah ni, fuiiiihhhh memang penat la, super duper penat okay. serius! so far setakat ni hany pindah dekat dekat jer, dari taman ni, ke taman sebelah…so sewa lori pun murah la. so far sepanjang duk pindah randah ni, hany memang cari lori sewa yang melayu lah, owhhh bukan memilih bulu, tapi lagi senang kan.itu keutamaan kitorang lah.

okay, ni hany nak perkenalkan Aza Trans Entreprise kat korang, yang menyediakan perkhidmatan sewa lori. Macam biasa sewa lori untuk korang pindah randah lah yer, tapi ada extra dari Aza Trans Entreprise ni, ada menyediakan KHIDMAT LORI TUMPANG iaitu dari KL@selangor ke Perak@Penang. ha jadi agak agak nak pindah merentasi negeri boleh la korang dapatkan khidmat Aza Trans Entreprise.

 

AZA TRANS ENTREPRISE (SA0179326-X)

Lot 7, Kg Kuala Sg. Baru, Bt 13 Jln Klang,

47150 PUCHONG, SELANGOR DARUL EHSAN

Tel : 017-240 9824 (EDY) / 019-203 3086 (AZI)

Email : edyeda@gmail.com

 

Macam biasa, man power disediakan, Perkhidmatan kami adalah 24 jam / 7 hari seminggu. dan yang penting, Lantai lori kami adalah jenis steel dan tahan karat. Barang anda di jamin tidak akan kotor.

agak agak nak pindah tu, cubalah hubungi Aza Trans Entreprise dan dapatkan sendiri harga terbaek dari mereka;)

Komen
15 Komen

15 comments:

Cik Nur said...

bagus juga infomiasi ni..
siap2 nak pindah bolehlah bagitahu nanti..

terima kaseh sudi bkongsi.. :)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

bagus2...

fairsot said...

Berpindah negara ada xsediakan perkhidmatan nih??Huhu..

Arina Shamsul said...

perkongsian yang bagus ni dear:) tapi ke joor takde kan?hihihi

~Sweet Honesty~ said...

ada loro ke sabah ke?? hihi..soklan poyo neyh...hihi

fazitaismail said...

ohh bila tgok tajuk ingat hany nak pindah...hikhik rupa2nya ada info..
berguna jgak nie yek!! hihi

Misya Mialen said...

hani, bab pindah2 ni la sy rasa plg leceh. nak pack itu, ini, mcm x larat je. klu ada services utk tlg susun smua pun ok jg kan.hahahahah;) btw, tq for info;)

9n0L4 said...

tranung? hee.

RedBerry said...

chak!

OgysiJemariSeni said...

Thanks Hany for the info nanti senang nak carik kalau nak pakai lori...

Cik Penguin_Solehah said...

ni boleh bg tau mak kalau nak pindah umah ni^^

etuza said...

Tahniah share apa yg diketahui ya.

Azi said...

trimas hany tlg promote,. smlm azi komen terguna id husband trus hany buat entry ye... terharunya...

dyabunga said...

dya hujung bulan 5 pun nk pindah..haha

anne dania said...

salam...
aa trip tak dari penang ke nilai...
nak tumpang pindah barang