Ini Wilayah Hijau: MISYA MIALEN


09 April 2012

MISYA MIALEN

Assalamualaikum,

MISYA MIALEN nama profile dia. Unik kan nama dia.

   

ha,  MISYA MIALEN ni ada buat tutorial pakai shawl tau. menarik owh. kagum tapi hany dah try tak jadi macam dia buat pun. ahhhh tensi betol la. kena cuba lagi r nih.menariknya shawl/pashmina yang dia ajar tu, gaya tu boleh cover la depan dan belakang. tu yang hany suka tuh. totop depan totop belakang;) ha sini link yang tutorial shawl tuh. 

Juga ada review pasal produk kecantikkan SKII, SAFI RANIA GOLD. okay jom singgah  blog MISYA MIALEN
Komen
7 Komen

7 comments:

lelamaisara said...

ok singgah sekarang...heee

Chic Na said...

entri Misya pun menarik gak. ditulis ngn ayat bunga2 n kias2 gitu. :)

Cik Nur said...

nur de try tutorial tudung tu, tapi sesuai la dgn muka nur,, tgk misya pakai cantik je kan..

Lara E'dayou said...

salam singgah .. :)

M@W@R Q@SeH said...

jalan2 singgah sini :)

etuza said...

Sama jg singgah kat sini ya, lepas nak buat entry ...)

fazitaismail said...

dah singgah...

bagus jgak ada tutorial shawl tu...nak cuba lah kot2 menjadi hehehe...