بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيم

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿١﴾ اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿٢﴾ لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿٣﴾ وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿٤﴾

Sunday, April 08, 2012

AYUNI

Assalamualaikum,



Mula berblog pada July 2010, rasanya AYUNI ni salah seorang student UNISZA, Terengganu. serius tak banyak info hany boleh korek dari blog dia, or maybe hany tak jumpa. Blog AYUNI ni, agak messy la kat bahagian bawah, tapi tak per...janji yang atas okay dan senang orang nak baca entri. Lagi satu, tak sure la AYUNI ni sedar ke tak dia ada join dan termasuk dalam GSF nih. tapi apa pun, salam kenalan yuni.


4 comments:

etuza said...

Mzhany,
Pasti dia akan thu tu ya..

Arina Shamsul said...

yuni yang saya kenal agak serius orang nya..eh betul ke tu yuni :)

actually yuni dah tahu dia geng gsf dear :) tapi dia bz kot..tu yang jarang bw..tu..huhu..


ke yuni ni bw senyap2 je..hihi

etuza said...

Slamat solat subuh ya. Singgah nak ucap tq komen kat blog Pesona.

Ayuni said...

hikhik, sowi br sedar! sye ske blog nie, kaler ijau! hm, yg serius tu betul n sye ske low profile, thanx sis!

Followers