Ini Wilayah Hijau: CHIC NA


04 April 2012

CHIC NA

Assalamualaikum,

Pemilik blog ni berasal dari Wakaf Bharu, Kelantan. hehe MZ pun dari Wakaf Bharu. Raya nanti boleh lah hany beraya kat rumah CHICNA yer ;). CHICNA ni peminat coklat. dan anda pun boleh order coklat dari CHICNA nih.

blog2

 

Antara coklat yang hany suker tengok…cantikkkk!

Red Hot Coklat!
Coklat Untuk Nadia
Coklates lagi..
 
**CHICNA, tak der coklat untuk hany ker? ;)**
Komen
8 Komen

8 comments:

fazilzura said...

ayokk x nak bukak , kang terliuq..


bile nak promot blog kite plak

lelamaisara said...

memang selalu singgah ...Memang best kek kat situ...

Cik Nur said...

chic na, orgnya pun baik.. :)

~Sweet Honesty~ said...

chic na.. rajin bagi komen..walau sepatah..(^_^)

Arina Shamsul said...

saya pun suka red coklat by chic na :)

etuza said...

x berapa suka. biasa org dah berumur..

Chic Na said...

tq hany, buat entry khas utk sy. tacing lah. tq semua. :)
hany: coklat utk hany ada tp kena la dtg umah dulu ye. dkt je pon. :)

ch@ said...

kalau buka blog tu, harus membeli. haih!