Ini Wilayah Hijau: CIK PENGUIN


14 April 2012

CIK PENGUIN


Assalamualaikum,

CIK PENGUIN, menggunakan url http://saranghaesolehah.blogspot.com/, ha ni mesti peminat K-POP ni kan, sebab guna saranghae tuh. ahaha sori lah dik akak ni tak minat kpop kpop ni, maaf lah kalau akak salah yer. hany suka blog dia biru tenang dan sweet. seorang pelajar yang akan mengambil PMR pada tahun ini. dik, belajar leklok...blogging pun blogging gak yer, pelajaran jangan terabai. chewahhh ko, nasihat kan orang ahahhaa...

cute kan header dia

CIK PENGUIN berasal dari Melaka. CIK PENGUIN ni pandai edit blog jugak, tengok dari entri dia ada dia editkan skin untuk kawan kawan. hurmmm mungkin kah CIK PENGUIN pun ambil order untuk template blog? hehehe...maybe la kot, kita tunggu jawapan dia kat sini nanti eh bila dia masuk sini ;)

salam kenalan CIK PENGUIN.
Komen
7 Komen

7 comments:

Cik Nur said...

cik penguin...:)

Nur selalu gak terjah blog dia..dan rakan2 GSF yg lain...

Chic Na said...

oo br nk amek PMR. patutla jarang2 nampak. btul tu dik. study smart. :)

dyabunga said...

dya tak pernah terjah lagi..jap lagi nk terjah..hihi

dyabunga said...

hahaa..rupanya dya selalu terjah..ingtkan tak pernah terjah..sebab selalu terjah tpi tak tahu nama tuan blog cik penguin..haha

@ deqla manjew said...

comel jew nama dye kat blog...hihi... dye la antara ahli GSF yg baru kan? terjah jgn x terjah! yeahhhh

Misya Mialen said...

hai hani ;) comelnya header blog dia;) nnt sy terjah;)

Cik Penguin_Solehah said...

ahh,seganya baca entry ni.. TQVM.. Solehah edit biasa2 je lah.. Btw,salam perkenalan^^