Ini Wilayah Hijau: DEQLA MANJEW


01 April 2012

DEQLA MANJEW

Assalamualaikum,

Unik gotuh nama profile dia, DEQLA MANJEW, nama sebenar Normala. Mula berlog pada February 2010. Mesti suka pink nih…hehehe sebab blog dia adalah pink jer;) Blog DEQLA MANJEW ni sedikit slow la nak loading masa masuk tuh, maybe sebab dekat sidebar tu ada aksesori kot…

Tapi, hany suka header dia, simple tapi nice. owh header ni sebenarnya gerak gerak, tapi hany save ni png type, so tak der lah gerak gerak kan.

pink

so, mariii kita jengah DEQLA MANJEW

Komen
4 Komen

4 comments:

Cik Nur said...

nama secomel orgnya.. :)

Yana Libra said...

jom terjah ramai2..hehe~~ :)

@ deqla manjew said...

thnks syg...terharuuuu sgt deqla... owh lmbt loading eh? baru deqla taw.. hihi... yup, deqla mmg ske pink...haha...psssttt.... awk pun comel... :)

@ deqla manjew said...

salam... terjah sini di malam hari... meh baca entry ni... http://norumara.blogspot.com/2012/04/jom-berkenalan-dengan-mereka-part-1.html