بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيم

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿١﴾ اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿٢﴾ لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿٣﴾ وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿٤﴾

Monday, September 21, 2015

Ellfie Beauty: Kulit Segar & Bersih

• بِسْـــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Ha,
Kali ni nak update penggunaan Ellfie lagi. Wahhh ko beriya pulok ye. Yang ni pun masih gambar pada minggu ke 2 penggunaan. Tapi yang ni gambar muka penuh la, bukan close up macam entri sebelum ni.



2 gambar kat atas ni hany ambik selepas bangun tido. Gosok gigi, cuci muka dengan air sahaja yer. Terus makan, hahaha sebab lapor sangat. Kalau perasan pore masih macam tu lagi, tak der perubahan sangat kan. Yang ni also menggunakan kamera hp dalam mode auto. No edit yer. Hany edit tambah watermark je.


Gambar ber 3 ni, hany keluar jalan jalan cari makan tengahari. Makan lagiiii ;). Yang ni hany sapu kan dengan day cream sebelum keluar. Itu jer. Hany tak pakai bedak dah sebab malas sangat kan.

Honestly, hany suka lah Ellfie ni. Harapnya dapat lah kurangkan pore yang ada ni. Aamiin.

Korang kalau nak order Ellfie ni, boleh contact hany yer, 019-959 7323.



No comments:

Followers