Ini Wilayah Hijau: Kisah Pelamin


27 September 2015

Kisah Pelamin

• بِسْـــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Sebenarnya dah lama kisah ni, tapi baru sekarang nak up kan. Hehehe simpan lama lama, dah takder idea baru lah keluarkan ;)

Alkisahnya begini, pasangan pengantin yang nak bersanding ni, pilih pilih la design pelamin kan. Akhirnya berkenan lah 1 design ni, simple je tapi diorang ni berkenan la kan. Alaa bukan nak buat grand bebenor tapi nak juga la bersanding. Maka bagitahu lah kat yang sediakan perkhidmatan tu, ok semu dah deal, dah tempah bagai...maka hari yang dinanti kan pun tiba lah. Eh sebelum tu, meh tengok design yang dipilih.

Haaa ini lah design yang mereka berkenan di hati.

Sekali, sebelum hari yang dinantikan, diorang datang pasang pelamin. Dapat lah yang macam design kat bawah ni. Sedih nya lah si pengantin. Tapi disebabkan takde gambar design ni, tak dapat nak tunjuk. Kesian. Frust sangat sangat pengantin.


Kalau tengok beza jauh jugak kan. Hmmm nak taknak teruskan aje lah, dah dipasang. Nak argue gambar pulok takder sebab gambar dlm hp, hp pengantin boleh rosak pulak.

Kalau korang camne?
Pengantin dapat diskaun rm400 sebab pelamin tak seperti yang di idam idam kan. Hmmm...
    Komen
    3 Komen

    3 comments:

    Dewi Aja said...

    Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    syalinda johari said...

    huaaa... lain la wei kalau kaler bunga atas tu dh berubah warna.
    kalau aku la..mmg siap la time diorang pasang tu pun aku dah bising suh buka balik..hahahhaa.

    kalao tak diskaun la 50%

    Rohani Hashim said...

    Kain tu buat tak naik kan pelamin yg dipasang. Mmg sedih giler la weh pengantin. Tp yg silap nya xjumpa gambar ni masa dorang pasang, tu xdpt nk suruh ubah tu. Adoiii geram gak aku potong 400 je.