بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيم

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿١﴾ اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿٢﴾ لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿٣﴾ وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿٤﴾

Monday, September 21, 2015

Testimoni Ellfie: Minggu Ke2 Guna Ellfie

• بِسْـــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Haa kali ni nak update pasal Ellfie. Ingat lagi kan, sebelum ni ada entri pasal hany kini guna Ellfie. Alaaa set cuci muka ni lah. Skincare la kan. Haaa, meh kita tengok result nya setelah menggunakan Ellfie ni.

Hany guna dah masuk minggu ke2, walaupun pihak Ellfie ada nyatakan selalunya kesan boleh dilihat pada minggu ke3 penggunaan. Hany ada masalah pori yang terbuka. Besar jugak lah kalau tengok. Sebelum ni dah banyak juga guna, tapi hmmm macam takde pembaikan lah untuk pori hany ni. Wallahualam, ke hany tak cukup istiqomah ;)


Okay, gambar kat atas ni hany ambil dalam 3,4hari guna Ellfie ni. Nampak kan tu pori bosar bosar. Hahaha malu lak ;)


Okay gambar kat atas ni pulak adalah minggu ke2 penggunaan Ellfie. Nampak pori masih sama kan. Tapiiii korang perasan tak, ada ala ala merah merah tu. Honestly, gambar ni hany edit untuk blur kan mana yang tak sepatutnya nampak je. Yang lain memang tak edit. Memang takde rasa sakit ke perit ke pada muka. Dan so far memang takde penggelupasan lah.

Sejujur nya, memang hany tak edit pun. Hany ambil gambar guna yang auto je, tak de tukar ke hdr ke, ke beauty ke. (Kamera hp sekarang dh banyak yang flawless kan muka). Itu je setakat ni.

Owh, hehe kalau korang berkenan nak guna Ellfie ni boleh roger hany. Hehe sebab dah puas hati maka i pun join team Ellfie jual jugak lah. Waaa bukan join apa, jadi agen lah. Harga set Ellfie, 4items, cleanser,toner,day cream,night cream RM120, free pos. Kalau c.o.d pun harga totap sama yer.

Ha yang ni harga RM120, ada cleanser 30ml, toner 30ml, day cream 10g, night cream 15g. Day cream dia jimat, boleh tahan 4bulan, yg lain boleh tahan 1bln stgh or 2bln.

Jangan lupa contact hany 019 959 7323

2 comments:

Azi Azidah said...

hany pn join elly, fillanie & peej team eh. banyak dah skrg produk dari blogger kan.

Rohani Hashim said...

Hahhaa tidok lah join dorg azi, tp jadi agen je lah.sebab puas hati guna.so far sesuai dgn hany. Ha dh ramai blogger keluarkn produk sendiri kan

Followers