بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيم

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿١﴾ اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿٢﴾ لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿٣﴾ وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿٤﴾

Sunday, September 13, 2015

Period Kembali Tanpa Ambil Ubat

• بِسْـــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Alhamdulillah,
Dapat feedback positif dari adik ni. Dia beli Qaseh Adinda bulan lepas. Dia nak ikhtiar dengan Qaseh Adinda sebab dah lama usaha tak der rezeki untuk mengandung lagi. Dah jumpa doctor, semua normal. Doctor pun cakap kat dia,mungkin belum rezeki. Yer betul mungkin belum rezeki. Dia ada masalah period tak tetap. Dan bergantung dengan ubat hormon, untuk bagi period.

Masa dia beli qaseh, hany ada inform dia. Akak tak jamin awak mengandung dengan amek qaseh ni, tapi kita usaha lah yer. Semoga dimurahkan rezeki. Dan hany juga minta dia maintain dengan qaseh tanpa campur aduk dengan produk lain. Dan hany pun sama sama share jugak lah sikit sebanyak pantang larang yang hany dapat dari doctor dulu. Hany kan banyak juga usaha dengan itu ini kan.

Semalam, adik ni mesej bagitahu,dah period tanpa ambik ubat hormon yang selalu dia ambik tu. ALLAHUAKBAR, semoga ALLAH murahkan rezeki adik ni aamiin...





Alhamdulillah,
Semoga ALLAH murahkan rezeki adik ni dan kurniakan rezeki anak padanya, aamiin.

Boleh wasap/telegram/wechat hany untuk pertanyaan mengenai Qaseh ni
019 959 7323
019 959 7323

No comments:

Followers