بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيم

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿١﴾ اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿٢﴾ لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿٣﴾ وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿٤﴾

Saturday, September 12, 2015

Kini, Pengguna Ellfie

• بِسْـــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Ha,
Korang tahu kan Ellfie ni adalah skincare keluaran Ellie, Fiela & Peej. Seriusly, kagum sangat sekarang ni banyak produk kecantikan keluaran anak anak tempatan ni, macam Ellfie ni, Seqy Beauty tu kepunyaan sepet & husband, lepas tu Luminous keluaran Namee Roslan, dan banyak lagi lah kan. Bagusss sangat anak tempatan keluarkan produk skincare ni, takde lah duk majukan orang luar je kan ;)

Hany ni jenis suka sangat try skincare ni, hahaha tapi yang mamfu milik je lah try nya ngehngehngeh. Dan kulit hany ni masalahnya pore yang besar. Hmmm ntahla dah banyak jugak try tapi macam takde apa je, tapi skrg ni macam makin membesar je pore ni.huiii tak besh la. So tingtongtingtong hany pun decide nak cuba Ellfie Essence ni. Beli yang trial pack aje.

Tadaaaa,
Hehe, eh sebenarnya trial pack tu ada 4item, cleanser, toner, day cream & night cream. Tapi dalam gambar night cream takde sebab berada di bilik atas, malas nak hambek la... tengok pix kat bawah ni lah untuk 1set trial pack.


Beli trial pack ni, dapat free 1botol Ellfie Serum. Ellfie serum ni tahan 1week, kata agen tu lah, tapi ni lg 2hari nak masuk 1week, serum tu baru guna separuh. Maybe boleh tahan lebih 1week kot. Haha ke i kedekut guna sikit sikit. ;)

Haaa,
Takmau cite panjang...kalau nak tahu keistimewaan Ellfie ni silalah ke blog kak Ellie ni. Hehe ni entri tak berbayar yer. Hahaha sape lah nak bayar ko buat entri hany, blog pun sendu ajer ;)

Nanti hany share lagi after 1month penggunaan yer. Sebabnya majoriti effect after 3weeks penggunaan. Hehehe...

Yang pasti, Ellfie Essence ni dapat kelulusan KKM yer. No risau risau lah nak guna. Ok daaaa ;)

2 comments:

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Wah!. Mesti makin flawless muka Hany.

lia ummiirfan said...

jangan lupa amik gambar before and after tau., teruja nak tengok kesannya ..hihi..

Jom FOLO saya

Followers