Ini Wilayah Hijau: FRIENDSHIP CONTEST


03 February 2010

FRIENDSHIP CONTEST



okey, kali nih...kite join contest lagik...xperla xrugi pon kan...and then bley menambahkan kawan dia alam maya ini...kali ni adalah FRIENDSHIP CONTEST, anjuran cik mar




syarat2 yang kne dipatuhi...hehe

  • gambar mestilah gambar korang dgn mmber2 korang.xkesah la brpe org pun tp jgn r smpai 1clas plak...hehe (nnti dh mcm classmate contest plak)
  • paling penting msti original ok,jgn copy kt tenet plak....klu nk edit2 pun suke ati la tp msti menampakkn "FRIENDSHIP" tu.
  • hah!!! lg 1 plz la letak banner kt atas ni ye kt blog korang,bleh mempopularkan cik mar&kwn2 !!!hahaha (sengal je bunyi) xtually tuk meramaikn blogger tuk join,senang ckit nmpk.
  • pastu klu nk follow blog cik mar ni, follow la.tiada paksaan ok. tuk memudahkan korang tau keputusan & persaingannye nnti better r follow,senang nk tau any progress about this contest.
  • jz 1 picture je kay,kang terlalu rambang mata cik mar tuk memilih...hehehe


andddd......gambar nya adalah seperti di bawah ini...

 
Wan (berdiri, kepala nampak tak namapak jer) 
Syam (sengeh nampak gigi)
D (berdiri nampak kepala jer)
HANY (sengeh smpai senget kepala) 
Pesot (yang nampak penuh dia sorg je dalam gambar ni)
& Hanum (yang duduk)


walaupon tak perlu explain, nak jugak explain...

waktu ni, kitorg station kat puncak alam...woo besh gilos keje time nih...hepy jerrrr...kitorg panggil ni gambar keluarga...tingok masing masing dgn reaksi spontan masing masing...tapi yang nyata ada KEGEMBIRAAN di situ kan! masa ni sebut jer nak amek gambar...terus masing masing kompol sengeh dan beraksi...kejap je setting nih, xde la beriya posing nak bergambar kan...

yang pasti, semuanya tinggal kenangan dah 3thn berlalu...masing masing sudah menuju haluan masing masing...masa ni tahun 2007...yang pasti...kegembiraan jelas terpancar di wajah masing masing...

dan,
sekarang ni, Facebook la, tempat masing masing meng hapdet cite terbaru...wellllll kengkawan, miss u alllzzzz

saat saat yang berlalu tidak dapat diulangi, namun yang pasti...ianya akan tersemat rapi di dalam ingatan masing masing...keep in touch dear...


Komen
7 Komen

7 comments:

P0cAhoNta$ said...

wow...nak join anie masuk contest ni la. hihi

~aSFaLiZa~ said...

mana nya gambo aku???

suamihanyisterizuki said...

ko kan kat blkg sebelah kiri tuh, ko kan duk pasang headset sambil nyanyi nyanyi...mane nak dgr org panggil brgambar ;)

suamihanyisterizuki said...

eira, jom join ramai2...

P0cAhoNta$ said...

hehe. saje cuba2. lgpon ira bukan pandai sgt blog2 nih walaupun x patut cmtu. Blaja IT tp wat2 buta IT =P

suamihanyisterizuki said...

hehehe...

same ar, tp suke join contest...ahahaha dulu suke maen tag tag...skrg dah xde kena tag dah..;)

~aSFaLiZa~ said...

yg sponser contest ni tak de respon pooonnn kat ko nya entry ni. cuba ko double confrm dgn dia