Ini Wilayah Hijau: Sharing is Caring


25 February 2010

Sharing is Caring




ha,
nak bgtahu...chewaahhh nak bgtahu padahal mcm dah lama je bagitahu kan...


adalah blog rohani dan suaminya, mohamad zuki...ummm, memuler kami memang ada blog masing masing then, kitorg pon decide untuk merge kan blog kitorg...(kitorg decide ker hany yang gune kuasa veto nak merge...hahahaha)...

and MZ pon setuju jer...sebab nya MZ pon bukan selalu sangat pon update blog, jadi dia stuju jer laaa kan. rasanya korang mesti dapat bezakan entry hany dgn entry MZ kan...ummm contoh mcm entry AKU DAN UTM tuh, ha itu entry MZ la tuh...entry dia seme nya pendeq pendeq jer...

ok,
jap lg nak gerak kelik dah...ok laaa daaa...

sok nak kena datang JB lagik...adoiii....


Komen
1 Komen

1 comment:

~aSFaLiZa~ said...

ko ni mentang2 dok UTM, ko nak tulis ATM pun ko tertulis UTM. hahahahaha