Ini Wilayah Hijau: Isnin @PHB


01 February 2010

Isnin @PHB



hari ni,
system kitorg di live kan...hurmmm melibatkan 4 trade, civil, mechanical, electrical and landscape....bermula seawal jam 8.30 pagi...ye ker 8.30? hahahaa...


hurmm,
seme org busy...mundar mandir...sebab bengkel utk setiap trade, berlainan tempat....then dkt hotline room pon ade gak...our staff nak kena cover....kot kot ada yang lopa kan cmner nak gune system...training dah diberi b4 ni...


andddd rohani, hanya duduk di satu kerusi....yang bergerak hanya tangan dan jari sahaja...tapi otak jugak bergerak yer...huhuhu...yer rohani kena duduk sahaja...and tunggu orang datang atau kol....untuk fix ape yang perlu...tambah task untuk user...yer sebelom ni dah ade...tapi kan tetibe...dia ni nak task ni, xnak yang tuh...biase la kan....kucar kacir perlu ade...kalu xder...maknanya sumting wrong wif ur system kan!!!! ;)


gilosss....tiap tiap hari camni mau bengkak vontot....ceittt....

tetibe mouse lak rosak...saje jer...time cenggini ler dia nak rosak...tau ler dah gaji...time gaji ade je benda nak kena beli...pastu lak rohani, kalu xjompa mouse hyejau...sah sah la kan xdibeli nyer....

daa la nak stop, sbb mouse rosak...bencik!!!


Komen
0 Komen

No comments: