Ini Wilayah Hijau: Macam Elly Mazlein?


11 February 2010

Macam Elly Mazlein?

Pagi Khamis yang damai...
Rohani sampai ke opis jam 8.16...waaa cemerlang maaa....(padahal kuor awal sbb xmoo sesak kete byk sbb hany xmahir lagik bwk kete....) park kete kat 1 kotak parking yang beso...hanya ada satu je yang beso...so kena datang awal utk dapat yang tuh...xyah la riso parking xbetol kan...and for sure masuk petak sbb besoo kotak itu...


touch kad and masuk opis....abangujang dah ada kt tmpat receptionist...haha abg ujang lagik awal rupanya...sambil hany masukkan kasut ke dlm rak kasut abg ujang bertanya....

A : hany, ko tengok na o mei tak?
H : ooo tengok la abg ujang...abgujang pon layan ke...
A: na o mei, elly mazlein tuh, muka ko macam dia la hany... (Wow....)
H : ha, elly mazlein? abg ujang ni...biar betol.... (gilos, sikit punyer lain kan...gelap tuh sama la kot)
A : Betoi hany, aku tengok cite tuh, haaaa macam mek ani.....(dengan nada tinggi nya...)
H : hahaha abgujang ni...tapi elly mazlein manja, saya kasar....hahaha
A : muka ko yang samo eden cakap....dia manja eh hany?
H : a'ah abgujang...lembut je cakap....bla bla bla bla....


waaah, muka gue iras elly mazlein ngko.....hahahaa....

** xjumpa lak pix elly mazlein yg agak2 iras ngn hany hahahaha...**

Komen
5 Komen

5 comments:

cik daisy said...

abg ujang minum terlebih kopi pg nih ;p

suamihanyisterizuki said...

mungkin kot...dan mungkin jugak dia bangun tido awal sgt kot...xcokop tido hahaha....

Nani said...

wah family artis ni..dulu encik zuki dikatakan berwajah Ezad Exist..kini Elly Mazlein lak..
nak sainnn...hehe

suamihanyisterizuki said...
This comment has been removed by the author.
suamihanyisterizuki said...

cik ijo,
hahaha gue ni idokla sama cam artis...jauh bebenor...

ha, now ni, mmbe gue ckp muke abglong korg mcm jehan lak...

ape ape la b...