Ini Wilayah Hijau: aduhai, lupa punya pasal...


09 February 2010

aduhai, lupa punya pasal...





isnin, hany keje kt opis,
maka malam adalah kena masak untuk suami kan...makan malam laaaa....


kuor opish +-6ptg,
tapi g lepak ngn filah, nik, ajak dulu, pekena roti pisang...(mintak izin suami tau....), then balek umah...terus kelam kabut nak masak...baru je lepas basuh beras, then masak nasi...suami dah pulang...hahaha....


dang dang bgtau, dah masak nasik...jgn wiso masak lauk cepat cepat...hehehe sbb masak sup ayam jer...so senang jer...masak laju laju laju laju...suami naek mandi solat...siap sup...hany pon mandi solat....suami turun tgk brita....

goreng telur dadar...(seb baek xemo kali ni)....siap masukkan sup untuk hidang...buat air semua....


SUP

hahaha abaikan rope dia yer...

then,
MZ pon bukak la periuk nasik, nak bawak ke depan...pastu dia tanya hany...dah masak nasik ke belom?
hany jawab...dahla dari tadi lagik....sambil pergi ke arah MZ yg dekat ngn periuk nasik....

.
.
.
.
.
.
.
.
.

 
masih lagik beras hokey....
hany lupa nak tekan dia nye button...
arghhhhh...


MZ diam, terus g depan tv...alahaiiii....terpaksa la nunggu lagik...ampon b...;)



Komen
2 Komen

2 comments:

dd dudu said...

hak dushhhh hahaha auchh kat diri sebenarnyeee, pernah jadik camtu gak, tp bukan kat suami laaa, ihiiiii

sabo je laaa ek ~~ ;p

lapo pulak perut kite tgk sup ayam ngn telur dadar uh uh

suamihanyisterizuki said...

hahaha...

ada geng ropanya, tapi seyes ni 1st time, and sian kat MZ, gilosss lapo dia, alih2 jadik camni...hahahaa

seb baek ada telur dadar tuh, pengubat segalanya....;)