Ini Wilayah Hijau: Ampon dan Maaf


07 February 2010

Ampon dan Maaf




semalam sabtu,
hany and bbrapa mmbe sek men ke majlis perkahwinan salah seorang mmbe sekolah kitorg....Saifudeen Abdullah, dan pengantin perempuan berasal dari selangor...so since kitorg dah berada kat sini...so kitorg hadiri majlis di selangor je lah kan...kenduri sebelah lelaki minggu depan, masa CNY tuh...

sebelom g kenduri, hany dah roger awal2 pengantin laki nih, ape ape jadik pon kitorg nak gak jumpa dia...sbb nya ye r sah sah laaa kitorg xkenal sorg pon yang sebelah pompuan kan...

 

  

  


AMPON MAAF dipinta, pada SUE, ZAIDA, NOR....coz gambar kite duk makan makan, gambar dgn pengantin TAK DER , hanginnnnn gilersss, sbb memang dah amek, tapi bile hany check balek dalam hp hany xder...gambar takat kite berdiri depan gate jer ada...xtau naper....balek tuh hangin satu badan, bebel bebel sendiri, marah marah kat hp...nape tah...saja je wat prob time tu....

sowiii sesangat...
umm to membe membe yang kat ganu, yang akan hadiri majlis pudeen kat ganu, nanti amek gambar and bagi kat hany eh...;)

to pudeen: semoga berbahagia sehingga ke alam syurga..ameen




Komen
3 Komen

3 comments:

faeza88 said...

Wah kak hany ngan suami terchenta smkin sehat...xpe2 tu tnde nyer bahagia :)

cik daisy said...

new wishlist: henpon baru!! hahaha!

suamihanyisterizuki said...

faeza : hehehe, betol tuh, makin tombam laaa...

kak d: ayyoooo, ngak tau la cmno...tp semlm tgk kat nuffnang bb storm 2...wow!!! tengok je la kan...hmmmm