Ini Wilayah Hijau: Mouse


24 February 2010

Mouse



Mouse hijau hany buat hal....
hari ni dia start buat hal...owhhh sangat susah nk buat kerja ok...pastu lak hany jenis xtere guna touch pad kt laptop tuh...terkial kial buat kerja guna tu....


hany : b, mouse hijau syg dah rosak...boleh click jer, xley select, xley drag and drop...
(sbnrnye dh lame ngadu ngn MZ psl mouse...sendirik bole je carik, tp ntah dia dtg mengade2 dia la nih...lagipon MZ slalu gka gune mouse hany ni...berladang pon dia guna)...setelah agak lama br la dia respon...

MZ : nnt b hadiahkan la. sedey je bunyik

zassss....
terus berbunga hati...sbnrnye dh lama aim 1 mouse nih...giler suker akan mouse nih...

 
 

 

  

  
ha, ni mouse boss hany, hany dah surf ada kaler ijo. huuu dah test drive jugak yang boss punyer...beshhh saiz pon besh...kena ngn tgn hany yg gabak ni....tapi tu la...harga dia pon besh...adakah MZ akan luluskan dgn harga ni...hurmmm....




Komen
3 Komen

3 comments:

cik daisy said...

zaman skrg.. tikus pun kene beli.. hehehe!

nadia said...

patut la cam knal je mouse tu..hihi

MZ said...

bajet RM30 ke bawah je ye