Ini Wilayah Hijau: Gurllllllz event....


10 February 2010

Gurllllllz event....




hari nih,
g JJ, hurmmm membeli sedikit barang...tapi semuanya berbentuk hati....ahh skema siott...seme barang bentuk love...owhhh tidak...salah sangkaan kamu yer...bukan untuk MZ yer...kami x celebrate 14 Feb pon...habishh buat ape beli barang barang bentuk love...?


haha,
nak citer jugak yer...wlaupon sbnrnyer nak surprise...hahaha ok, kitorg gurlzz gurlzzz kat MTSB akan teruskan tradisi...waahhh tradisi tuh...dari dulu kitorg staf pompuan nih, akan tukar tukar hadiah...sesama perempuan sahaja yer...and tak kira la apa event pon, contoh macam valentine, hari raya ker...apa apa laaa...


so,
semalam kitorg sepakat untuk buat event nih...waaaa besh besh... (ooopsss sori staff kat JB). dolu dolu kat MTSB nih, xsilap dlm 5, 6 org je staff pompuan, tapi kami still proceed dgn event ni...tapi now ni, mtsb dah ramai staff pompuan so lagik sronok laaa....


hany, and aina organiza event nih (hahaha, wlaupon x dilantik),
since xder org nak start sbb kebanyakan nya staff baru and dorg xtahu kan kitorg pernah buat event nih...hari nih, hany ada la beli barang sikit untuk event tuh...

 
riben love...

sbnrnye xtau nak buat apa dgn benda...
tapi beli jugak...hahahaa



 
bakul Love...

ni untuk letak kertas untuk cabutan hadiah....
chomey kan...
tapi lagik chomey kalau di hias...
owhhh sunggoh tidak kreatif la daku ini....
sape sape nak tolong?????


ini...hadiah dari saya...tunguuuuu....


owhhh,
sunggoh tidak sabar untuk menanti hari itu...eh lopa...hari jumaat nanti yer....




Komen
6 Komen

6 comments:

cik daisy said...

frust lar nih.. time aku kat mtsb xde pung event tradisi nih.. huhu! (burok beno kak D majuk yea)

~aSFaLiZa~ said...

wei aku tak kira. aku tamak. aku nk gak hadiah tu

suamihanyisterizuki said...

alaa kak d, masa tuh hany kt puncak...udah xde org nak organize kan camno...

kalu ko nak,
ko pon kena r belikn hadiah, kata tukar tukar kan...hahaha...

~aSFaLiZa~ said...

k nti aku beli hati. hati ayam sekilo. kita tukar2

suamihanyisterizuki said...

orait...

aku beli gigi jongang...baru syok layan lagu halimah jongang... ;)

~aSFaLiZa~ said...

soot...jongang jongang jongang!!!!