Ini Wilayah Hijau: Baru je Pulang...


26 February 2010

Baru je Pulang...





10.30PM,
hany and MZ baru je sampai rumahku syurgaku...hari ni kami ke JB, hehehe skudai...buat aper? ummm, sebenanrnya kami pergi menghangkut semua barang2 hany yang kt JB tuh....maknanya?

Maknanya...apa lagik...HANY DAH TAK KERJA DI JB LAGIK!!! hahaha, perkara gumbira la tuh kan kan...korang mesti gembira jugak...(gembira utk hany k)...hari ni jam11 am, kitorg gerak ke jb, then kul5 pm gerak balek ke slangor...ha ngko, kami ke N9, Melaka, Johor...amek ko 3negeri sekaligus...hahaha lalu highway je la...idokler brenti pon kan....

ok Rohani Hashim,
ini yang ko nak kan...skrg ko dah dapat...doa dah termakbul....sekarang dah kembali kerja di HQ....tiap tiap malam tido bley pelok MZ, so no more merungut...no more entry sedey2 yer...

tapi,
ingat....kerja di HQ nih lagik pressure dari di JB.yer la di JB, konye keje project UTM jer, kalu kt HQ...banyak keje ko kena buat...jap jap kena kaco miting, jap jap kena discussion, jap jap terlibat project tuh, then project...so nak xnak ko kena hadapi ok....

ini semua punca rezeki yang ko dapat tiap tiap bulan...

doakan hany gak eh....

**beshnye tido dipelok tiap tiap malam pas ni;)**


Komen
3 Komen

3 comments:

Mrs. Amie said...

bagusnya tak duduk jauh lagi... memungkinkan kehadiran seseorg dlm ur family nnt.. cth; kawan Qaira..hehehe.. good luck dear!

suamihanyisterizuki said...

IsyaAllah...ameen...mama qaira doakan gak eh...doa seorang ibu InsyaAllah... makbul...;)

Murni said...

alhamdulilllah....org yang sentiasa berdoa dan tak pernah putus asa mintak ngan Allah.DIA takkan kecewakan org tu....see kan dah dpt duk dekat ngan suami..leh stat plan wat anak lak hehehe oppss....hehehe sori