Ini Wilayah Hijau: Berapa balance cuti korang?


17 January 2012

Berapa balance cuti korang?

Assalamualaikum,

ha, korang banyak ker cuti yang korang carry forward dari tahun lepas 2011? seronok kan kalau banyak lagi cuti nya, bolehla slow slow merancang untuk cuti tahun ni kan…

meh ushar hany nye cuti lak…

1-17-2012 3-11-10 PM (*_*)

-14hari ok ahahaha…takperlah –ve pun bersebab bukan suka suka hati je tak datang kerja kan. bukan EL suka suka hati, pastu tinggalkan keje kat orang lain. hany nyer click balas dendam bantai cuti 1week raya cina, pastu hany usik usik la dia pasal cuti. then dia gelak gelak sebab kata hany takleh cuti dah, sebab dah –ve, jadi biar dia je yang cuti ;)

**matikkk, takleh cuti raya**

Komen
11 Komen

11 comments:

Ena said...

hehhe..

ena ada lg 3 hari.. tu pun bakal berakhir jugak minggu depan.. hehehe

r.i.t.a said...

mcm mane kire baki cuti 15.75 hari tuh???

wida said...

wida ni setiap tahun cuti mmg abis..kdg2 x cukup, kena lah potong gaji..hehe.

mzhany said...

@ena
hihi xpe ena, yg thn ni tak usik lagi kan...hihihi


@rita
prorate beb ;)


@wida
huhu tu lah kompom xcukup cuti kan...

aimaniman said...

akak x da cuti berbaki2 nieh,.. sbb time cuti sekolah kira cuti akak, so kalau kene p sekolah kira burn je cuti tu, nasib aaarr...

apak cikidong said...

saya ada 30 hari cuti untuk tahun ni... kena habiskan smua!

Mak Lagenda said...

tahun 2011 mak x banyak belen cuti..ada la 2-3 aje sbb bnyk amik cuti utk study aritu. Hihihi

munna said...

company munna kecik je...tak pakai pun sistem cuti ni

syalinda johari said...

hahahaha.. laki aku pun harus ada point2 yang prorate tu..asik time off jaa...

ieda said...

baki cuti boleh jadi negative ek?hihi
masa kat gomen dulu awal2 tahun dah belek kalender susun cuti....tak penah pun carry forward.tapi ada member yg cuti berbaki sampai dekat2 200 hari...gila kerja betoi la dia...

Azi said...

azi tak tahula cuti tinggal bape. dh lama xpi keje nih...