Ini Wilayah Hijau: Warna tema untuk besday…


03 January 2012

Warna tema untuk besday…

Assalamualaikum,

eh macam pelik je tajuk, kena ke tak tu eh, warna tema ker, tema warna? huhuhu macam pelik je bila diamati tajuk itu. ahahaha tak perlah, yang pasti hany nak bicara pasal warna yer;)

2011, di opis hany, adakan sambutan hari lahir untuks taff perempuan, so boleh dikatakan setiap bulan kitorang makan kek. ngehngehngeh…seronok boleh rasa pelbagai jenis kek. dan setiap sambutan ada tema nya tersendiri. temanya adalah dari segi warna jer. so korang bleh la tengok kot kot nak pilih kaler untuk sambutan korang jugak kan…

 

DSC00474 Hitam

SDC12749 Pink

SDC12797 Hitam Putih

SDC12868 Merah

SDC13042 - Copy Peach

SDC13065 Pink

DSC04417 Biru

DSC04908[3] Hijau

12 Terkois

SDC13394 Coklat

DSCN0169 Pink

IMG_1129 Purple

DSCN0988 Oren

DSCN1087 Hitam

 

**besday masa tema kaler hijau, semua orang ada….;)**

Komen
6 Komen

6 comments:

apak cikidong said...

tak sangka mak u ada kembar nokss hihihi

wida said...

ramai staff boleh lah buat besday part tiap2 bulan kan..
cam ofis wida ni..ada 5 kerat manusia jer..hehe

azie said...

alaa kaler hijau kazie takde huhuhuh

Hanis MY said...

bestnyaaa i loikee... tahun ni dh tetapkan warna ke belum?

p/s: laa ye ke... ingtkan mmg seme org apply visa ke us mmg akan otometik dpt 10 tahun... jom kite g sesama nak insyaAllah...

ch@ said...

bagus btl. cantik2 warnanya. hahaaa.
hijau mestila paling cantik. eeeewwwww.

mzhany said...

Yer cha,haruslaaaa hijau yg paling cantik kan kan kan....