Ini Wilayah Hijau: Hancock


21 January 2012

Hancock

Assalamualaikum,

Malam ni layan Hancock lak, di TV2. owhhh ya, cerita pasal Hancock. ni adalah filem pertama hany dan MZ tengok masa time tengah bercintan cintun tuh. hahaha gile tak romantik kan, time bercinta tengok filem aksi. ada aku kesah!

sebab nya kitorang memang suka filem aksi ni, so tak dak hal la. tak semestinya tengah hangat bercinta ni nak kena tengok filem romantik je kan. haishhh syarat je tuh. hohoho tapi takper lah kalau dua dua tak kesah kan, nak tengok filem romantik ke ganas ker seram ker, tapi jangan plak filem seks.eh!

okay, jommm layan hancock jom (mengimbau kembali kenangan ;)

Komen
6 Komen

6 comments:

misyamissyou said...

wahh action gtu..hehe..tak tgk pn ni..mood on9 plak skrg ni..uhuk!

Kapten Z said...

tetap tensyen dengan ending sebab dia xdapat ex-wife dia. pfffttbb

Hanis MY said...

samalah hany, kitaorg pun suka cerita action best sikit tgk wayang dengan sound effect etc hehe...berbaloi gitu...

wida said...

best ke?
time tu wida dah ZzzZZzzzz..hehe

mzhany said...

@misya
lama misya tak online kan...

@kaptenZ
ahaha habis dia xleh duk dekat camno, kang sorg lagi matik...

@hana
ha betol2 baru syokkk kan...

@wida
hehe bg hany besh;)

So Shy Lady said...

akk pon suka filem aksi... first time tngok wyg ngan hb cite pearl habour. cite prang kahkahkah