Ini Wilayah Hijau: Organizer hijau


05 January 2012

Organizer hijau

Assalamualaikum,
Kat mana nak cari/beli organizer/planner 2012 kaler HIJAU?

 Alaaa yg dia nye kat dalam tu kita boleh refill tuh. Then cover kat luor tuh bleh recycle. Tahun depan bleh gune lagi cuma beli isi dalam je. Tapi nak cover dia kaler hijau;) Tadi pergi JJ,POPULAR tak ada kaler hijau. Pink hitam maroon ada la. Hishhh susah benau nak cari hijau punyer. Kalau korang ada jumpa or tahu kat mana ada drop komen yer...tq 


 - Posted using BlogPress from my iPhone
Komen
4 Komen

4 comments:

Irfa said...

emm takde idea la..tempah la kot :)

mzhany said...

Tu la irfa.slalu jupe pink hitam brown.kalau hijau lak mesti jenis yg fix mcm diary tuh.ahaha nk kena tempah ni xgemor huhuhu

syalinda johari said...

Hany, cuba hang p cari area SS(sri serdang. tempat kita dok potostat2 zaman upm dulu.. kat area tu ada satu kedai buku, aku slalu dok pi cari organizer kat ctu...cer p usha2 tgk..

munna said...

tak dapat menolongnya hany...kena tempah agaknya