Ini Wilayah Hijau: Hujung minggu


14 January 2012

Hujung minggu

Assalamualaikum,

Macam mana weekend korang? Shopping?jalan jalan?bercuti ke mana mana ker? Yang pasti weekend adalah yang dinanti nantikan semua kan. Well, weekend hany kat rumah je. Melanguk depan tv;)

Yer,suami keje sif kok. Nak buat camno kan. Redho je lah. Mencari rezeki untuk keluarga kan. Chewahhh ayatttt. Macam biasa selesaikan kerja rumah dulu. Then melanguk depan tv. Sekarang tengah layan hindustan. Ahaha gilos,dah lama xlayan. Bolehlaaa tengok je lah kan.

Nak layan tenet,bleh lak tertinggal laptop dalam kete,suami bawak kete pergi kerja. Nasib la ko hany,lupa memanjang kan. Owhhh last week pun sama,tapi last week hany berjaya habiskan novel jemima j. Sehari berjaya habiskan novel ni. Ahahaha kental kan!



Ini last week punya pembacaan.



Ini hari ini punya pembacaan

Okaylah,
Mahu concentrate dengan pembacaan ini;) semoga bergembira di hari minggu anda.



- Posted using BlogPress from my iPhone
Komen
9 Komen

9 comments:

wida said...

rajinnya baca novel...
kalau suami kerja, wida kat rumah..mesti dah mati kutu. x tau nak buat apa kat rumah..hehehe

Diyana said...

hmm diyana pn tk g mane..senasibla ..suami keje hjg mggu..huhu.

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Kita pun klu mengadap novel jd mcm tu.. rasa mcm hari tu jugak nak habiskan.

mzhany said...

@wida
hihi xpe wida ada waiz, mane mati kutu kalau husband xde kan.hihi waiz ada menemani;)


@diyana
hehe xpe diyana, busykan diri dgn anak anak ;)


@mm
ha btol kan mm, selagi tak habis selagi tu tak tenang...ape jadi pasni apa jadi apsni huhuhu

misyamissyou said...

waaa..cm best je novel jemima tu..nak cari gak nnt..weekend sy ni sungguh bosan kak..adehh

mzhany said...

@misya
a'ah besh huhu akak suka koleksi sophie kinsella....beshhh...yg jane green ni br 1 je akak ada.

Fiza Amran said...

syabas hany,

fiza baca 2 helai pun dah tido hehehhe

munna said...

lama dah kak munna tak layan baca novel2 ni...

mzhany said...

@fiza
hehehe tgh smangat n rajin membaca nih ;)


@kakmunna
saya memang tgh rajin ni, kalau tak takde la nak membaca nih