بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيم

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿١﴾ اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿٢﴾ لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿٣﴾ وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿٤﴾

Thursday, September 25, 2014

Di kelilingi Mereka Yang Mengandung

• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •


Assalamualaikum,

Menaip entri sambil menunggu untuk ambil darah. Macam biasa lah kalau GDM ni kan 4kali ambil darah. Ni yang ke3. Bertabahlah;)

Ingat lagi masa hany masih kerja...memang ramai opismate mengandung masa tu. Bermula dengan PA bos,lepas tu cleaner kat opis,lepas tu 2orang team mate then 1orang contract staff. Last sekali baru lah hany pregnant. Berjangkit agaknya kan.




Ni komen dari membe hany. Dah lama komen ni kat entri hany yang berkaitan mengandung jugak lah. Hmmm mungkin jugak kan,berada di persekitaran orang yang mengandung ni...lama lama jangkit. Wallahualam la. Tapi kalau dengan kehendak DIA,apa saja boleh jadi kan.

Bukan je staff di opis masa tu ramai pregnant,membe serta exopismate pun preggy masa u. Anak ke2,ke3 laaa. Lepas tu hany pun selalu jugak lepak dengan membe2 pregnant ni time lunch. Agaknya la kot berjangkit.

And yessss... Of coz la dengan izin dan rezeki dari ALLAH kan. Alhamdulillah...

9 comments:

Miz Eija said...

nikmat mengandung sangat best.. sakit no 2 :)

wida said...

wah..yeke.ni nak jumpa hany ni..nak jangkit gak..hehe

fazilzura said...

kite pun skng ni dok trnmpakkkkk je org ngndg .. kiri kanan dpn blakng

ada kwn dh kwin sjak last year tp x ngndg2 .. so skng ni dia jd bff ai time lunch and solat .. kut2 la brjangkit kan ..

Rohani Hashim said...

Mizz Eija,
Okay kena nikmati kan time mengandung ni;)

Rohani Hashim said...

Wida,
Jommm jumpa. Raya haji hany balik ganu and stay ganu terus sampai. Jom jom jom jumpa makan2 ke ;)

Rohani Hashim said...

Zura,
Aamiin...semoga jangkit kat dia lak.

Etuza said...

Waalaikumsalam Bunda dan Rohani H juga Umi.
Mohon maaf situasi itu, sejujurnya ada Etuza search blog saya di hphone, betul hanya paparan profil saja..nak, kawan sekursus hari ini juga alamai keadaan yang sama, ada kaitan dengan tamplate baru tu. Apapun Etuza akan cuba sekali lagi search di hphone samsung..kalau ada khabar baik Etuza hubungi ya.
terima kasih makluman sangat di hargai.

Etuza said...

Alhamdulillah sedang mengandung rupanya, dah nampak sangat keibuan yang tinggi..syukur..anak lahir pasti ceria dan sihat. Amin..

Etuza said...

semoga sihat ya, baby mesti sihat kerana ibu Rohani sihat walafiat. Amin.

Followers