Ini Wilayah Hijau: Romper Red Warrior


16 September 2014

Romper Red Warrior

• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

Assalamualaikum,



Haaaa...
Tu dia, nanti boleh pakai kan kat baby masa pergi tengok bola. hahaa berangan la ko kan. Mulanya taknak beli romper ni, tapi fikir fikir, hmm bukan senang nak jumpa romper Red Warrior ni. Terus la beli. Masa beli ni baru mengandung 4bulan ;) Gelojoh yer.

Setakat ni, hany pernah jumpa romper Red Warrior ni di GM KLANG dan KB MALL Kelate. Tempat lain tak pernah jumpa lagi. Yang di GM KLANG tu, logo Red Warrior biasa je, tak de sulam macam ni, harga pun beza rm5 kalau tak silap. So rembat je lah yang ni. Ater bapak nya banyak baju Red Warrior, anak kena lah ad ajugak. Tapiii Bini dia tak muat...hahaha so tak der lah.

Di GM Klang jugak, hany pernah jumpa romper JOHOR, PERAK, SABAH, SARAWAK. Ganu punya tak de pun. sabau je lah...So kalau nak cari tu boleh la ke GM Klang yer;)


Komen
2 Komen