بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيم

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿١﴾ اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿٢﴾ لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿٣﴾ وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿٤﴾

Wednesday, September 24, 2014

Permohonan Kemasukan Ke IKBN

• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

Assalamualaikum,

Baru ni ada yang bertanya pasal pemohonan ke IKBN ni. Ha sekarang IKBN dah buka permohonan kemasukan. Permohonan ni perlu dibuat secara On-Line yer. Ni iklan kat bawah ni.



Untuk maklumat lanjut sila ke http://www.ekbs.gov.my.

Tarikh tutup permohonan 31.oktober.2014 yer. Sila alert. dan ini adalah untuk ambilan/kemasukan Januari 2015.

4 comments:

Etuza said...

semoga berjaya dan lancar ya..sudah follow blog baru saya ke..hehehe

Miss Mirror a.k.a Sam said...

IKBN?.
Jom Hany kita mohon.. ambik kursus jahitan... kekeke.

Etuza said...

RH mohon maaf ya..jika tak dapat tengok entry blog Etuza..petang tadi etuza jg hadapi macam tu..mybe dipengaruhi oleh tamplate yang sepatut kena readmore..
apapun guna Window seven,,best cepat tau loading blog etuza ..try ya. tq..dah link kan ya

Rohani Hashim said...

MM
Ha okay gak.skrg upah jahit pn mahal kan.kena belajar ni ;)

Etuza,
Bkn masalah read more.ni langsung entry tak keluar.setakat profile je ada. Cuba try masuk guna mobile. Xsesuai kot template tu sbb xmesra mobile.kalau yg read more tu ok je.atleast keluar la entry nya orang nak baca kan.

Followers