بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيم

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿١﴾ اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿٢﴾ لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿٣﴾ وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿٤﴾

Thursday, September 25, 2014

Zikir Lembutkan Hati Boss

• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

Assalamualaikum,


Sila klik gambar untuk lebih jelas lagi


Yang last tu selalu selalu lah amalkan. Hehe Supaya bos senang nak luluskan cuti korang, luluskan claim korang....hehe

5 comments:

syalinda johari said...

Hani, selalunya kalau nak cuti, main mintak ja cuti..bos approve ker tak ker, di hari kejadian trus cuti..wakakakkaa...

aTieYusof Family said...

TQ sharing ya sis... InsyaAllah boleh diamalkan:)

Etuza said...

boleh amalkan..
Blog etuza berubah lagi nanti try tengok ya

Bunda a.k.a KN said...

Assalam....
Satu perkongsian yang sangat bermanfaat...

Etuza said...

asalamualaikum ..terima kasih atas teguran yang sangat membina dan membantu Etuza yakin berblog, blog tak kemas pun yg penting apa Entry kita..syukran mana yang ada

Followers