بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيم

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿١﴾ اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿٢﴾ لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿٣﴾ وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿٤﴾

Thursday, September 18, 2014

Storage Box

• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

Assalamualaikum,

Semalam jalan jalan di AEON BIG di Alamanda tu, tak pernah masuk lagi sejak bertukar ni. Masuk pun tak ada apa nak beli saja jalan jalan. Sekali terpandang la promosi Storage Box tu. haha memang feveret kitorang kalau tang storage box ni. Kitorang beli masa ada promosi jer. haha sebabnya mahal ler storage box ni.

 Yang ni Kitorang ambil 2 ketul. Biasa harga RM45 lebih ni...


 Yang ni lagi kecik dari yang atas, tp lagi mahal



 Pelbagai saiz

 Cute sangat..haha suke tengok

Pelbagai saiz pelbagai warna

Kitorang sejak pindah ke rumah sendiri ni, memang semua barang kalau boleh nak simpan dalam storage box ni. Senang. Si lipas pun tak masuk kan sebab bertutup. Tapi slow slow kitorang beli sebab beli masa promosi jer. sebelum ni beli kat Jaya Jusco. kalau promo memang harga beza sangat, pernah harga asal 60 turun ke 42. So memang beli la kan masa promo ni.

Sekarang ni semua dah dalam storage box ni. Barang barang baby kat kampung pun kitorang masukkan dalam storage box. Yang tu beli di KB MALL juga masa promosi. hehehe...kena bijak berbelanja kannn.

Nak pindah balik kampung pun sonang kannn...chewahhh macam tak lama dah jer nak berpindah duduk kampung kan.hehe senang nak hangkut, ada roda lagi ;)

4 comments:

fazilzura said...

kite pun ms ada amni , beli jgk 1 tuk simpn bj2 dia.. tp almaklom le gegurl kannn .. dh smp xmuat dhhhhh ... so kotak tu simpan benda lain plok

Rohani Hashim said...

@zura
Haha haruslah kan baju budak.pompuan lagiii la byk kan. Maknya mesti lah excited kannn.

Azi Azidah said...

amboi hati pas bersalin terus nak stay ganu ker? hihi...

syukur said...

banyak sekali macamnya, sangat menarik untuk selalu ingin membelinya.

Followers