Ini Wilayah Hijau: Sarang


28 September 2014

Sarang

• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ • 

Assalamualaikum,

Hehehe...
masih lagi setia menonton rancangan Return Of Superman. Sebab Sarang ni lah. Tak silap hany start tengok tahun lepas. Terus jatuh cinta kat si Sarang ni. Rasa macam rindu giler kalau terlepas 1 episod. haha...sengal!

Kompem baru bangun tido ni ;)


Ni hany suker tengok...cute owh...

haha dalam kantung..mak dia Shiho

Makan yogurt...ni untuk iklan yogurt

Feveret pose Sarang

haha ni pun dia suka buat, Tenaga!!!

Ni untuk iklan kamera Nikon



Muka sedih ke apa ni..haha

Serius cute giler. hahaha sangat la addict kan. Hari Ahad jam 3petang @392 KBS. Ulangan Hari Khamis jam 5.47 ptg @392 KBS.



Komen
4 Komen

4 comments:

wida said...

mmg comei...boleh jadi pelakon sarang ni. wida ni gigih donlod nak tgk dia..hehe

Etuza said...

comel ya..cantik gambar2

Rohani Hashim said...

@Wida
Haha mmg gigih la siap donload.hany tgk kt tv je.tp nanti balik ganu takde astro dah.haha kena donload jugak la lepas ni ;)

@etuza
Mmg comel. Gambar ni cilok dari google jer ;)

munna said...

Comelnya.... Geram je rasa nak cubit pipi