Ini Wilayah Hijau: Hamper raya | cookies raya | raya raya raya


10 August 2011

Hamper raya | cookies raya | raya raya raya

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ

Ha, sekarang harus dah giat ni, company hantar hamper raya kat company lain ni. tukar tukar hamper, takpun client dia ker kan. setakat kad raya tu tak heran la kan, ni siap dengan hamper sekali kan.

Bukan jer company boleh hantar, kot kot korang pun nak hantar, kat family mertus ker, family sendiri ker, eh macam ko tak balik kan. ahaha mana tahu, nak hantar kat besfren ker, awek ker…takpun beli untuk diri sendiri ahaha.

Slide1 ;)

Slide18 bukan sekadar cookies yg ada dlm hamper siap ada ceramic cookies bowl, kitchen towel. ha peminat english deco ni, mesti suka kan…

Slide6 Tart nenas. saja letak tart sebab hany suka tart. 25hengget untuk 50utir

Slide8 korang jugak boleh pilih letak cookies dalam tin cute ni

 

tak kesah la nak ke tak nak, apa kata jom terjah dulu kedai yang bizzi ni jommm

http://bizzyliciouzoven.blogspot.com/

Komen
7 Komen

7 comments:

wida said...

ingatkan hany yg buat td..hehe

fazilzura said...

sapo nye business ni ? ingtkan awak yg wat

mzhany said...

@wida
takla promote member punyer


@zura hihi idokler, membe punya tu

Lady D'yot said...

ooo...ni kedai kak mas..cantik2 hamper dia

qasehraihan said...

yuhuuuu hany!!!
lama xdtg..sbb lama xonline..
hany sehat ke??

uittt cantek hamper2 tu..

fiqkbe said...

pos sini satu kak ;)

ch@ said...

bagi sebalang hany. hahaha.